4 skrivnosti uspešnega poslovnega mreženja

Rokovanje

Spletni portal Entrepreneur je objavil 4 podrobnosti uspešnega mreženja, ki jih morda ne pozna vsak.

1. Človeška povezava

sestanek za mizoTo je verjetno očiten nasvet, vendar se v današnjem digitalnem svetu hitro pozabi. Hitrost interneta in količina na njem ponujata veliko priložnosti, vendar ne moreta nadomestiti človeškega kontakta.

Interakcija v živo je bolj učinkovita kot digitalni pogovor, ker je bolj osebna. Poleg tega (ne)zavedno izražamo zanimanje s telesno in obrazno mimiko.

2.      Sodelovanje v digitalnem založništvu

e-knjiga na e-bralcuEntrepreneur ugotavlja, da je prostor digitalnega založništva primeren za srečanje z vplivnimi ljudmi. Ne glede na panogo, s katero se ukvarjaš, so te platforme lahko dober način, da si zgradiš omrežje. Tako sodelovanje je priložnost dvostranskih povezav po celem svetu.

3.      Premišljeno vzpostavi kontakt z ljudmi v daljšem časovnem obdobju

Instagram na otelefinuTo je pomembno pri uspešnih in prepoznavnih osebah. Namesto neposrednega nagovora je za navezovanje stikov s priznanimi osebnostmi potrebno postopno delovanje. Danes to ni težko, saj so vsi dostopni preko družbenih omrežij.

Pametno je začeti z rednimi komentarji na raznih omrežjih – komentarji na bodo premišljeni in naj odražajo neko vrednost. V to lahko vključiš osebne izkušnje ali mnenja. Po določenem času, ne boš več nihče, temveč nekdo, s katerim se lahko ciljna osebnost pogovori osebno. Ko pride do tega, se izogibaj klišejskih vprašanj, ki so jih slišali že neštetokrat, saj jih bodo odvrnile od pogovora.

4.      Pojdi globoko z nekaj, ne pa ozko z mnogimi

Ljudje si "dajo kepico" nad mizoGloboko namesto ozko pomeni osredotočenje na le nekaj globokih, pomembnih odnosov z močnimi ljudmi, namesto na desetine šibkih povezav. Poleg tega pomembni ljudje navadno poznajo druge vplivneže svojega področja, kar lahko zate pomeni širšo mrežo v prihodnosti.

Spet se sonce svetlika skozi steklo slaščičarne, simfonija sambe simbolno slika solze sadja. Sreča. Svoboda.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vpiši ime
Prosim vpiši svoj komentar

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.