Imaš fotografski potencial? Prijavi se na natečaj za naravoslovno fotografijo leta in se preizkusi!

Rad fotografiraš naravo? Nikoli ne greš na sprehod brez mobitela ali fotoaparata, da ti ja ne uide kakšen zanimiv motiv? Potem nikar ne zamudi priložnosti za sodelovanje na natečaju za naravoslovno fotografijo leta!

Natečaj poteka v okviru mednarodnega fotografskega natečaja Čarobna narava – Naravoslovna fotografija leta in je namenjen vsem fotografom, ki radi ustvarjajo in skozi fotografijo prikazujejo pestrost izražanja. Natečaj je namenjen tako poklicnim kot ljubiteljskim fotografom, najboljši po izboru žirije pa bodo prejeli super nagrade!

Zmagovalci posameznih kategorij poleg častnega naziva prejmejo še nagrado v višini 300 evrov, najboljša fotografija, ki bo proglašena za Naravoslovno fotografijo leta pa prejme 500 evrov. Poleg denarne nagrade pa se lahko kot zmagovalec udeležiš tudi 4 dnevnega foto izleta v vrednosti 800 evrov. Vse nagrajene fotografije bodo tudi objavljene v knjigi.

vodna želva

Na natečaj se lahko prijaviš z 20 fotografijami, v vsaki kategoriji pa lahko sodeluješ z največ štirimi fotografijami. Kategorije, v katere lahko uvrstiš svoje fotografije so: sesalci, ptice, ostale živali, svet rastlin ter naravna pokrajina in človek in narava.

Rok za oddajo fotografij je 17. februar 2020, rezultati pa bodo objavljeni 5. aprila 2020.

Na natečaj se lahko prijaviš tako, da izpolniš prijavnico, več o pogojih sodelovanja in podrobnostih natečaja pa si lahko prebereš na spletni strani.

Za nasvete pa preberi naš članek Kako do popolne fotografije.

Prejšnji članekNa Antarktiki zabeležili rekordno visoko temperaturo
Naslednji članekValentinovo ali gregorjevo?

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.