Oče ustvaril Youtube kanal za otroke brez očetov

Rob Kenney je s svojim Youtube kanalom, namenjenim mladim, ki v svojem življenju nimajo očetovske figure, postal prava senzacija. Kanal je poimenoval »Oče, kako naj storim?«.

Ideja

Roba je navdihnila lastna izkušnja, saj ga je njegov oče zapustil, ko je bil še otrok. Zdaj ima Rob dva odrasla otroka in uporablja svoj kanal za poučevanje mladih o vsakdanjih hišnih opravilih, ki se jih je moral naučiti sam.

Ogledi

Enostavni videi, ki izhajajo večkrat na teden, so v treh mesecih zbrali skoraj 9 milijonov ogledov. Na kanal je naročenih več kot 2 milijona naročnikov. Njegov prvi video, v katerem prikaže, kako zavezati kravato, ima že 800.000 ogledov.

Enostavne in uporabne informacije

Na kanalu lahko najdeš videe z navodili, kako zamenjati gumo, kako odmašiti odtok ali kako postaviti polico. Uporabne informacije lahko dobiš tudi iz zgodbic, ki jih Rob bere enkrat na mesec. Na kanalu je poštni naslov, kamor lahko Robu pišeš.

How to Unclog a Bathtub Drain

Skupnost

Mladi po vsem svetu izkazujejo svojo hvaležnost s številnimi pozitivnimi komentarji. Vzpostavila se je prijazna in trdna skupnost, kamor se lahko mladi zatečejo po nasvet ali po prijateljski pogovor. Rob upa, da bodo njegovi videi vsaj nekaterim olajšali življenje in jim pomagali spremeniti pogled na svet.

Junior novinar

VIRNew York Post
Prejšnji članekOsebnostne lastnosti v življenjepisu
Naslednji članekŠtudent priporoča: top fantazijski romani založbe Primus
Tina Geč

Junior novinar

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.