Plesni tečaj, kjer ni treba skrbeti za plesnega partnerja!

Pridruži se nam na začetnem in nadaljevalnem plesnem tečaju, ki ga organizira ona-on.com s plesno šolo La Bolita. Plesni tečaj je namenjen vsem začetnikom in tistim, ki že imajo nekaj plesnega predznanja. Prav tako se lahko tečaja udeležite s svojim soplesalcem ali brez, saj za to poskrbimo mi. Tečaje vodijo profesionalni plesni učitelji, ki vas bodo naučili vse od prvih plesnih korakov, do bolj zapletenih koreografij. 

Na osnovni stopnji se lahko naučite: foxtrot, jive, tango, salsa, rumba, cha cha cha, samba in angleški valček. Med tečajem pa je možen tako prestop v drugo skupino, kot tudi prestop na plesni tečaj v drugem kraju.

 

Zakaj soplesalca ne potrebujete? Ker vam ga priskrbimo mi! Saj sprejemamo na tečaj enakomerno število žensk in moških, plesalci pa se med tečajem menjajo, da lahko ugotovijo s kom se najbolje plesno ujamejo. Več informacij najdete tukaj.

 

Urnik tečajev:

Ljubljana, nedelja 15.3., od 17.00 – 18.30, Cesta 24. junija 23 (Črnuče) – za začetnike

Ljubljana, nedelja 15.3., od 18.30 – 20.00, Cesta 24. junija 23 (Črnuče) – nadaljevalni

Ljubljana, sreda 18.3., od 18.00 – 19.30, na Letališki 29 (FNX bar) – za začetnike

Celje, četrtek 19.3., od 19.30 – 21.00, Kosovelova 4 – začetni in nadaljevalni

Prijava in cena:

Redna cena tečaja je 90€. Cena za vse, ki se prijavite preko Ona-On.com, je le 66€ (tečaj in druženje po njem). Več informacij najdete tukaj.

 

Za lažje spoznavanje se lahko že pred dogodkom registrirate na ona-on.com, da lahko na plesne vaje pridete že v paruJ.

 

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.