V znamenju ročnih spretnosti in improvizacije

Drugi teden Meseca kulture ŠOU v Ljubljani, v okviru katerega se bo meseca marca zgodilo več kot 20 brezplačnih kulturnih dogodkov in prireditev za študente ter vse ostale ljubitelje kulture, bo potekal v znamenju brezplačnih ustvarjalnih delavnic in medfakultetnega prvenstva v Impro ligi.


V okviru tedna brezplačnih delavnic se bodo v Hostlu Celica vsak dan od ponedeljka do četrtka, od 17. ure dalje odvijale ustvarjalne delavnice pod mentorstvom Sente Ančimer iz Zavoda Enostavno Prijatelji. Udeleženci se bodo lahko preizkusili v izdelovanju dekorativnih lesenih obešank in poslikavi magnetkov, ustvarjanju prepletenega nakita iz perlic, sitotisku in pripravi naravne kozmetike, v okviru tedna brezplačnih delavnic pa bo potekala tudi izmenjava rabljenih oblačil in modnih dodatkov. Zaradi velikega zanimanja so vse delavnice trenutno žal že zasedene, ob morebitni sprostitvi mest pa bomo študente obvestili preko Facebook strani Meseca kulture.

Vsi ljubitelji smeha v tem tednu zagotovo ne smejo zamuditi obeh predizborov in finala medfakultetnega prvenstva v Impro ligi. Predizbora se bosta tokrat odvijala v klubu Gormka na Metelkovi, in sicer v torek, 10., in v četrtek, 12. marca ob 18. ure dalje, najboljšim ekipam pa bomo lahko prisluhnili na finalu, ki bo potekalo v nedeljo, 15. marca ob 20.00 v veliki dvorani Španskih borcev. Vstop je prost, ker pa je število sedišč omejeno, vsem zainteresiranim predlagamo, da se nam pridružijo nekoliko prej in si tako zagotovijo svoj sedež. Več informacij o Impro ligi najdete tukaj.

Celoten program Meseca kulture ŠOU v Ljubljani je na voljo na Facebook strani Mesec kulture.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.