(Polno)Letni oder Ruše 2017

Letni oder Ruše ob svoji 85. letnici gosti že 18. festival, ki ponuja enkraten program in skupaj z edinstvenim naravnim odrom sredi gozda pričara nepozabno doživetje!

Preživite zadnje avgustovske dni v romantičnem ambientu zgodovinskega kamnitega amfiteatra v objemu mogočnih smrek Pohorja!

Enkraten program za vse okuse

PETEK, 18. 8. 2017:

URBANE LEGENDE: Edo Maajka, Bad Copy, N’toko , Icotovi zobi

Letošnji festival bodo, v luči nastajajoče mlade urbane scene na Skate parku in Pumptracku v Športnem parku Ruše, otvorili s Skate contestom in koncertom zvezdnikov prve lige rapa na naših prostorih!

 

SOBOTA, 19. 8. 2017

UROŠ PERIČ

Osvežujoč romantičen večer na prekrasnem naravnem prizorišču! Glasbeni dogodek za sladokusce in vse duše, ki sproščeno uživajo v kvalitetni glasbeni kulisi..

 

PONEDELJEK, 21. 8. 2017:

MUZIKAL VESNA

Novonastali muzikal Vesna, ki je bil prirejen po izvirni zgodbi Mateja Bora iz filma »Vesna« je ustvarila izkušena ekipa, ki je pred tremi leti na odre postavila veliko uspešnico Cvetje v jeseni.

 

SREDA, 23. 8. 2017:

MARATONCI TEČEJO ČASTNI KROG

Komedija, zasnovana kot politična drama, je zgodba o neumrljivem in neuničljivem klanu Topalovićev. Režiser Matjaž Šmalc se je za uprizoritev odločil za prevod Primoža Viteza, ki nam črne komedije ne postavlja samo južneje od nas, temveč neposredno med nas.

 

PETEK, 25. 8. 2017:

REPORTER MILAN – PREMIERA

Že tradicionalno naši prijatelji Matjaž Šalamun, Tine Križanič in Dejan Vedlin, z enotnim partizanskim imenom Reporter Milan na Letnem odru Ruše pripravljajo edini naravni porod na katerem lahko prisostvujete tudi v umazanih gatah in sicer – PREMIERO NOVE PREDSTAVE!

 

SOBOTA, 26. 8. 2017:

BAJAGA & INSTRUKTORI

Letošnji Letni oder bodo na zadnjem koncertu zažgali legendarni Bajaga & Instruktorji! Magični ambient Pohorskega gozda z eno od najuspešnejših in najvplivnejših pop skupin v zgodovini bivše Jugoslavije sta popolna kombinacija za vrhunsko doživetje!


Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.