PRedigra s Tinetom Lugaričem

V torek, 8. januarja, vas Študentska sekcija Slovenskega društva za odnose z javnostmi (ŠS PRSS) vabi na PRedigro s Tinetom Lugaričem, ki nas bo seznanil z razvojem blagovnih znamk za mlade potrošnike. PRedigra bo potekala ob 18.00 v predavalnici 22 na Fakulteti za družbene vede.

Tine Lugarič je diplomirani komunikolog, ki že osmo leto opravlja delo tekstopisca oz. kreativca v oglaševalskih agencijah. Zadnja dobra tri leta skrbi za tržno-komunikacijske akcije največjih slovenskih naročnikov na agenciji Pristop, za svoje delo pa je prejel več priznanj in nagrad na festivalih Magdalena, SOF, Golden Drum, Brumen, Creativity Annual Awards, Effie, Gold Quill, European Excellence Awards, Outstanding, Sempl … Pravi, da delo kreativca zahteva neprestano prežo za idejami, a ker je svoje delo razvil iz hobija, si raje reče, da je »delohobik«. Kot skejter in član mariborskega rap kolektiva Tekochee Kru velik vir kreativnega navdiha črpa prav iz urbanih kultur, red in disciplino pa s svoje 20-letne poti med borilnimi veščinami.

Kot eden izmed idejnih avtorjev številnih kampanj v zadnjih letih nam bo na PRedigri predstavil ozadje delovanja različnih kampanj blagovnih znamk za mlade; od idejne zasnove do končne podobe in izvedbe ter nas pobliže seznanil z izrabo digitalnega okolja za oglaševanje.

Prijave na: pr.students@gmail.com

Vabljeni!

Kaj je v ozadju delovanja različnih kampanj blagovnih znamk za mlade? Mi ne vemo, bomo pa izvedeli na PRedigri s Tinetom Lugaričem, 8. januarja ob 18.00 na FDV!

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.