Preverite aplikacijo Porabimanj pred vsako odločitvijo

Ali ste vedeli, da imamo v Sloveniji idealno temperaturo le 130 dni na leto? To je čas, ko ni treba ne ogrevati ne hladiti bivalnih in delovnih prostorov. Oglejte si poročilo vremenoslovca Branka Gregorčiča iz ARSO, ki bo mnoge presenetilo. Prikazuje namreč razlike v stroških za ogrevanje in hlajenje po slovenskih regijah.

Če pa želite ugotoviti stroške v primeru, da bi zamenjali ogrevalni sistem ali energent, ki ga uporabljate za ogrevanje, obiščite brezplačnega energetskega svetovalca Porabimanj. Omogoča vam hitro preigravanje različnih variant, hkrati pa vam ponuja tudi vpogled v emisije CO2 in porabo energije na letni ravni ter izračun prihrankov pri spremembi ravnanja, ki ni povezano z investicijami.

Nekateri boste ugotovili, da se vaši stroški ogrevanja lahko zmanjšajo tudi do 70% in več, brez da bi vas zeblo. Seveda pa na to vpliva več dejavnikov, kot so izolacija sten, kakovost oken, temperatura, ki jo želite vzdrževati v prostoru …. Spletni svetovalec Porabimanj vam bo v pomoč pri izboru variante, ki se vam glede na investicijo najbolj splača.

Aplikacija Porabimanj je v letošnjem letu prejela dve prestižni nagradi. Pred vsako odločitvijo, ki je povezana s porabo energije, obiščite vašega energetskega svetovalca.

Oglejte si video!

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.