PRIHAJA BRUC 2010!

Največje brucovanje v Sloveniji – Sreda, 27. 10. 2010, od 20. ure naprej na Gospodarskem razstavišču.

 

Študentska organizacija Univerze v Ljubljani tudi letos organizira največje brucovanje v Sloveniji. Na BRUCU 2010, ki bo v sredo, 27. oktobra 2010, od 20. ure naprej na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani, bo letos še posebej pestro, saj bo program potekal kar na treh odrih.

ROCK ODER bodo zatresli Big Foot Mama, Tabu, Trkaj in Rapostoli, Samuel Lucas, Rock Shock in Mit pod okriljem Rock Stik Toura, Hell Cats + presenečenje.
ELEKTRO ODER bo letos pravi spektakel, saj bo njem glasbo vrtel svetovno znani house DJ Sebastian Ingrosso (član zasedbe Swedish House Mafia) ter priljubljeni slovenski DJ-i Shark, Sylvain in Jaka.
ODER KLUBA KMŠ, ki letos na BRUCU praznuje 10. rojstni dan, pa bo gostil klubske DJ-e, ki redno skrbijo za glasbo v Klubu KMŠ v Ljubljani.

Ob programu, ki bo namenjen vsem glasbenim okusom, se bo na BRUCU 2010 zgodila tudi obvezna slavnostna zaprisega za bruce. Ti se bodo lahko preizkusili tudi v različnih zabavnih igrah, ki sodijo na vsako pravo brucovanje.
Vstopnice za BRUCA 2010 so že v predprodaji v Klubu KMŠ, na Info točki ŠOU športa (Kavarna Metropol), na prodajnih mestih Eventima (Petrol, Big Bang, Kompas), v vseh poslovalnicah e-Študentskega servisa in v lokalu UFO (Rožna dolina). Cena vstopnice v predprodaji do vključno 26. 10. je 8 EUR, na dan dogodka pa 10 EUR. Več informacij je na voljo na www.bruc10.si in na Facebook strani.

Vljudno vabljeni! Začnemo ob 20. uri in ciljamo na sončni vzhod!

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.