Prostovoljci javite se!

Zveza priateljev mladine Maribor objavlja dva razpisa za prostovoljce – spremljevalce na letovanjih in za prostovoljce za delo z otroki in mladostniki v Domu ostvarjalnosti mladih.

Zveza prijateljev mladine Maribor vabi k sodelovanju prostovoljce. Trenutno sta objavljena dva razpisa in sicer prvi za prostovoljce – spremljevalce na letovanjih in drugi za prostovoljce za delo z otroki in mladostniki v Domu ustvarjalnosti mladih. 

 

K sodelovanju so vabljeni vzgojitelji in športno-rekreativni vzgojitelji, ki bi želeli, del počitnic (med 25. junijem in 24. avgustom) preživeti z otroki in mladostniki na letovanju na morju VIRC Poreč ali na Domu Miloša Zidanška na Pohorju.  K razpisu za prostovoljce za delo z otroki in mladostniki v Domu ustvarjalnosti mladih so k sodelovanju vabljeni prostovoljci za programe, ki se izvajajo v Mariboru med šolskim letom in šolskimi počitnicami. 

Kot prostovoljec se lahko prijavite do 29. marca 2013.  Več o samih programih pa si lahko ogledate še na njihovi spletni strani

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.