Psy trance v Ljubljani

Drugo Psy trance poglavje te sezone prinaša Dicksterja iz TIP records. Preden si zamislite zablodelega hipija z ogromnim orodjem, naj povemo, da je njegov psevdonim preprosto izhaja iz njegovega imena. Dick.

Dick Trevor je v trens sceni že 19 let, praktično od samega začetka in je v ozadju mnogih super projektov, ki so gotovo prišli do ušes slehernega trenserja. Zelene mame revolucije, Prekinjači Krogosfer, Zadevajoči Prifliknjenci, Peklenske Mašine in Napredne mikro Zadevice, so le nekatera imena odličnih projektov (kar pa bi težko rekli za imena sama), ki jih je spočel Dick. Kot se legendi pritiče, je delal z vsemi možnimi so:legendami v obliki Simona Posforda, Tristana in Lucasa. In kot se legendi pritiče, ima izdaj enostavno preveč, da bi se jih komu ljubilo prebrati. Prav Legendarno.

Da pa bo April še kanček bolj legendaren se za ta event v K4 vrača nihče drug, kot naša legenda Gaby. Prva in najbolj prepoznavna trenserka rodne grude. Začenjala je takrat, ko je začenjal Umek. Ampak brez skrbi, Gaby ne fičra waka floke. Od začetnih tekiš zvokov, je kmalu prestopila k trensu in pri njem vztraja. Rolala je na praktično vseh svetovnih festivalih od Ozore do Booma in še bolj na vzhod in še bolj na zahod. In sedaj, po dolgem času, končno spet doma. 


Veliki:
Dick Trevor – Dickster (Tip, UK)
DJane GABY – Source Creation/Digital Nature/CosmicleafSLO
Skoknipalokni (Forestdelic)
Zvuk (Spiritual Submarine)

Mali: 
ZMAYO (Pistolero, HR)
Tsujo Twitch (Mamis Magic)
Sun Wu-Kong (zenonesque)

Deko: Mushroom Magic lights

Lokacija:
Klub K4, Ljubljana

Datum:
10.4.2015, ob 23h

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.