Red Spring Party zaplesal z Ljubljano in napovedal poletni stadionski spektakel

S pomladjo se je v prestolnici spet v vsej svoji veličini razcvetela rdeča vročica, ki sta jo ob božiču v Stožicah zasejala David Guetta in Paris Hilton.

V četrtek, 26. aprila so Črni poniji s prijatelji zaplesali z Madonninim glasbenim gurujem Martinom Solveigom, norim menedžerjem Lafaillom, avstralsko retro atrakcijo Yolando Be Cool in regionalnim plesnim herojem Gramophonedziejo.


Obiskovalce sta ponovno navdušili tudi vrhunska tehnična produkcija in unikaten dekor prireditve, ki dvigujeta standarde organizacije lokalnih plesnoelektronskih dogodkov na svetovni nivo in dodatno podžigata pričakovanja pred junijskim stadionskim spektaklom s Tiëstom in Calvinom Harrisom, kjer bo organizacija Black Pony predstavila svoj doslej največji avdio-vizualni presežek. Pa še to: na Red Summer Partyju v Stožicah bodo lahko 24. junija 2012 brezplačno zaplesali tudi vsi imetniki vstopnic za odpovedani Dance Republic Open air.

 

 

UDARNI TANDEM, KI GA CENI CELO FILMSKA INDUSTRIJA

Red Spring Party očitno ni razgibal le množice glasbenih navdušencev, ki so prišli pozdravit junaka kultne spletne serije Smash, Martina Solveiga in njegovega “kako ćemo, lako ćemo” menedžerja Lafailla – še celo kislo aprilsko vreme se je z njim prevesilo v zgodnje poletje, kot nalašč za praznične pobege. Da se v na videz plašnem Martinu skriva veliko srce, smo lahko začutili že med intervjuji pred nastopom, ko smo izvedeli, da je njegova največja oboževalka 90-letna babica, da bo izpustil nastop v Umagu, ker so ga za takrat vpoklicali na MTV-jevo podelitev filmskih nagrad v Los Angeles in da bi bil zaključek njegove romantične sage v aktualni 4. epizodi serije Smash precej drugačen, če bi lahko v produkcijo zmetal še 100.000 evrov in dobil vsa dovoljenja za izvajanje kaskaderskih prevratov po Parizu. A to je filmski Martin. Tisti na odru je en velik otroško razigrani performer, z izjemno karizmo in zvestim pomočnikom, ki nadomesti pol ducata plesalk, cirkuške artiste in še kakšno starleto. A udarni pariški tandem s prijatelji, nabranimi od Avstralije do naše soseščine, je bil le del vrhunskega programa, ki ga je sinoči ponudil Red Spring Party. Kar rdeče zabave dviguje visoko nad podobne prireditve in ne pusti ravnodušnih ne gostujočih zvezd ne obiskovalcev, sta unikatna Red Party scenografija in tehnična izvedba, ki postaja zaščitni znak te serije.

 

 

NASLEDNJI KORAK: RDEČA INVAZIJA NA ŠTADION STOŽICE

Pomladanski Red Party pa je bil šele uvod v vrhunec pomladanske žurerske sezone, Red Summer Party, prvi plesnoelektronski spektakel na stadionu Stožice, s katerim bo organizacija Black Pony 24. junija ponovno premikala meje domačih enodnevnih festivalov. Prva najavljena nosilca programa sta velikan plesne elektronike DJ Tiësto, ki je ob svojem premiernem obisku Ljubljane pred tremi leti razprodal kar dva dvoranska “koncerta”, prvič pa bo pri nas nastopil Cavin Harris, eden najbolj vročih hitmejkerjev zadnjih let, ki bo po uspehu skladbe “We Found Love” ravno ob koncu šolskega leta na radijske postaje lansiral svoje novo sodelovanje z Rihanno. Vse skupaj bo seveda zavito v ultimativni Red Party dekor in produkcijo, ki je sedaj že postal ena glavnih atrakcij Red Partyjev. Vstopnice za dogodek so že na prodaj na vseh prodajnih mestih Eventim in Petrol.

 

NA RED SUMMER PARTY Z VSTOPNICO ZA ODPOVEDANI DANCE REPUBLIC – BREZPLAČNO!

 

Še informacija za vse imetnike vstopnic za odpovedani Dance Republic Open Air: vstopnico lahko vrnete na prodajno mesto ali pa jo izkoristite za obisk največjega domačega plesnoelektronskega spektakla doslej – Red Summer Party s Tiëstom, Calvinom Harrisom in drugimi DJ-ikonami na stadionu Stožice, 24. junija 2012.

 

Vse informacije so na voljo na FB strani Red Summer Party-ja: http://www.facebook.com/events/315024321867387/?ref=ts

 

In kot bi rekel Laffaile: “And that’s it!”

Foto: Miro Majcen / Black Pony

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.