DJ TEDDY-O režira URADNI AFTER party koncerta ESTELLE

Po koncertu Estelle, glasbene dive britsoula, ki se bo odvil 9. maja 2012 na odru Kina Šiška, se obeta tudi afterparty, in sicer v klubu Cirkus v Ljubljani, kjer bo režiser zabave DJ Teddy-O.

Zdaj ste se menda že navadili: vedno, ko pride na obisk DJ Teddy-O, eden najbolj cenjenih evropskih r&b didžejev, rezident jet-seterskega ibiškega kluba Pacha ter moderator oddaje Beat Selection na vodilnem evropskem urbanem radiu Jam FM – je v mestu cel cirkus!

Ob njegovem zadnjem gostovanju smo bili v najbolj vročem nočnem zbirališču v prestolnici priča modni reviji Collection 69, mlada modna oblikovalka Nina Šušnjara je s prijatelji zalila svoj rojstni dan, kot zvezda presenečenja pa je “vletel” ameriški mojster borilnih veščin Bob Sapp, ki je Teddyju za trenutek celo ugrabil gramofone.

Prvi majski Cirkus Jam (9/5) bo hkrati tudi uradni after party koncerta otoške pevske dive Estelle v Kinu Šiška, kar spet obeta mednarodno pisano druščino pod in ob odru – mogoče pa se iz vsega skupaj izcimi še kakšno lepo presenečenje za zveste obiskovalce in ljubitelje “jamanja” – na njem …

DJ Teddy-O se je seveda že spoznal s priljubljeno Estelle in z njo posnel tudi intervju, dostopen na http://www.youtube.com/watch?v=fGTCyh2L8bk

 

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.