REGATA MARINADA IN KONCERT HAZARD

Ponovno se bliža dogovorjeni trenutek za druženje MARINADA 2010

V Burin Yachting Clubu so ponovno pripravili tradicionalni navtični dogodek leta, ki bo potekal na Obali v soboto, 15. maja 2010.
Marinado poznamo kot božanski spoj okusov, mediteranskih arom in morskih sadežev, nekdaj specialiteto gospodinj iz ribiških družin, danes tudi kuharskih mojstrov, ki znajo združiti skladne okuse in dišave iz morja in s kopnega…slovenskim ljubiteljem navtike pa Marinada pomeni se nekaj več.
Marinada je dogodek, je jadranje, je regata, je žrebanje bogatih nagrad, svečana podelitev pokalov jadralcem ter druženje in zabava, ki jo vsako leto zaznamuje koncert velikih glasbenikov. Letos ga bo kot krovno začimbo zamešala najpopularnejša slovenska pop skupina vseh časov, skupina HAZARD.
V REGATI MARINADA se bodo zvrstile jadrnice razredov Open, Seascape, Melges in J24, regatno polje pa bo že sedmo leto zapored postavljeno v akvatoriju med Izolo in Portorožem.
V aktivnem sodelovanju z vsemi navtičnimi institucijami, vas vabijo, da se pridružite številnim ekipam jadralcev, ki jim bo poveljeval Mobitelov Veliki Viharnik.
DRUŽENJE tekmovalcev z regate, članov Burin Yachting Cluba, navtičnih profesionalcev, pokroviteljev in partnerjev BYC ter povabljenih novinarjev, bodo s pogostitvijo in prijetnim vzdušjem preselili v Kongresno dvorano portoroškega Avditorija.
SVEČANA PODELITEV pokalov in bogatih nagrad, ki jih bodo prejeli najboljši jadralci Marinade nas bo pripeljala do vrhunca navtičnega dogodka leta in preselili se bodo v Amfiteater portoroškega Avditorija.
V Amfiteatru bo dogodek sklenila skupina HAZARD.
Za nenasitne druženja bo na voljo tudi Marinada After party do jutranjih ur v Kavarni Avditorija.
V kolikor je navedeni program uspel pritegniti Vašo pozornost, se jim v soboto, 15. maja pridružite na slovenski obali in okusite Marinado 2010.

 

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.