Rektorjeva nagrada za naj inovacijo UL

Raziskovalci in študentje pozor,
tudi letos vas Univerza v Ljubljani in Ljubljanski univerzitetni inkubator vabita k sodelovanju pri Rektorjevi nagradi za naj inovacijo UL!

Če sami ali skupaj s svojo ekipo razvijate inovativen tehnološki ali netehnološki produkt ali storitev, imate poleg bogate denarne nagrade precej dobrih razlogov, da se nam pridružite:

  • Za vas smo pripravili praktične delavnice, na katerih predavajo priznani slovenski strokovnjaki. Na delavnicah boste prejeli vsa nujno potrebna znanja, ki vam bodo prišla prav pri komercializaciji vaše podjetniške ideje. In takoj ob prijavi boste dobili dostop do LUIjeve spletne učilnice, kjer vas čaka ogromno informativnih predavanj o komercializaciji inovacij, zaščiti intelektualne lastnine, marketingu, podjetništvu…
  • Pomagali vam bomo spisati odličen poslovni načrt, s katerim boste preverili potencial vaše inovacije, analizirali trg in ovrednotili vašo inovacijo.
  • V zvezi z razvojem vaše inovacije boste dobili strokovno svetovanje in mentoriranje.
  • In navsezadnje… prislužite si lahko 3000, 2000 ali 1000 eur!

 Prijave zbiramo do 18. oktobra 2011. Vsi, ki boste do tega datuma prijavili svojo idejo, boste lahko obiskovali brezplačne delavnice za izdelavo poslovnega načrta, preko katerega se uvrstite v nadaljnji krog tekmovanja. Razglasitev zmagovalcev bo  v okvru Tedna Univerze v Ljubljani v začetku decembra.

Več o tekmovanju, pogojih in prijavi si lahko preberete na spletni strani www.lui.si, lahko pa nas tudi kontaktirate na info@lui.si. Ne pozabite pa se prijaviti na naša e-obvestila in postati fani na FB, da boste pravočasno prejeli vse najnovejše novice.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.