RICHIE HAWTIN V AMBASADI GAVIOLI

RICHIE HAWTIN : CARL CRAIG : ROBERT HOOD as. FLOORPLAN : OCTAVE ONE Live : BELLA SARRIS : FABIO FLORIDO : FRANCESCO DEL GARDA : ANEURIA : ABAKBEAT : BLASTED : ANEY F. : UNO TAMAN : GILL : CHRISTIAN PATTI : D.S.D.

PETEK in SOBOTA 10 – 11 JULIJ – 23:00 @ AMBASADA GAVIOLI – IZOLA

Drage dame in cenjeni gospodje, letošnji SUMMER GATHERING je že od dneva razkritja močno usmerjen v samo en cilj… zagotoviti dvodnevno, nepozabno avanturo katere v Ambasadi Gavioli že dolgo nismo doživeli!

 

Lani julija, je eden in edini, Richie Hawtin, le nekaj ur po svojem nastopu na twitter profilu zapisal takole: “Vseeno mi je kaj kdor koli misli, Ambasada Gavioli je bila danes najboljši klub na svetu. Kako neverjeten kraj, vzdušje in ljudje. WOW” . Kratka a neverjetno pomembna izjava, ki je bliskovito dosegla množice po svem svetu.

 

Nastopajoči letošnjega dogodka so skrbno izbrani, zvok, ki ga predstavljajo je sinonim pravega ‘undergrounda’, kratko rečeno Detroit z velikim srcem. Petkov večer prevzemajo varovanci Hawtina in njegove Enter družine, sobota pa pripada kot že omenjeno ekipi Detroit Love s Carl Craig-om na čelu. Kaj lahko od zasedbe velikih mojstrov  pričakujemo je povsem neumesno vprašanje saj je vsem jasno, da bo letošnji Summer Gathering še eden tistih o katerem se bo dolgo govorilo.

 

Kot se spodobi za tovrstne maratonske dogodke, je pričakovati uradne after partije tik ob morju, tako lahko rečemo, da se bo našlo za vsakega nekaj 🙂

 

Se vidimo na plesišču! #ambasadagavioli

 

Zelo pomembno: Vstopnice so že v predprodaji preko mreže Eventim! Zagotovite si svojo pravočasno!

 

– – – – PETEK 10.7. – – – –

Main floor:

Mezzanine:

– – – – SOBOTA 11.7. – – – –

Main floor – DETROIT LOVE presents:

Mezzanine:

Če ste starejši od 18, se vidimo kmalu! 

 

VSTOPNINA:

Enodnevna vstopnica: 25,00 EUR

Dvodnevna vstopnica: 45,00 EUR

Vstopnice na vhodu: 30,00 EUR

 

PRODAJNA MESTA SLOVENIJA

Eventim: Petrol, Pošta Slovenije, Big Bang, Kompas, Delo prodaja ter www.eventim.si.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.