SCHENGENFEST: Najbolj sexy festival letošnjega poletja

SCHENGENFEST 2015 – OD SREDE 27.07. DO SOBOTE 01.08.2015

Najbolj sexy festival letošnjega poletja bo tudi letos potekal na že znani lokaciji v Vinici v Beli krajini. Letošnja edicija bo trajala štiri dni – od srede, 29. julija, do sobote, 1. avgusta z možnostjo kampiranja od ponedeljka do ponedeljka (27. julija do 3. Avgusta – HOLIDAY paket).

 

Seznam glasbenih atrakcij je z vsakim dnem daljši, zaenkrat so potrjeni sledeči izvajalci:

RUDIMENTAL, GUANO APES, ASIAN DUB FOUNDATION, DJ RUSH, MAGNIFICO, NIET, SIDDHARTA, PENDULUM, S.A.R.S., ELVIS JACKSON, ELEMENTAL, GRAMOPHONEDZIE LIVE EXPERIENCE, STAHLZEIT – Rammstein tribute show, VLADO KRESLIN in MALI BOGOVI, TRKAJ, NOCTIFERIA, SASSJA, ZABLUJENA GENERACIJA, NOSAČI PACIENTA, ROCK DEFECT, THE FAKERRS, BLACK DIAMOND ECLIPSE OF TIME, DREAM ON, SOUL DUALITY, DIRTSWITCH, ANTIOKSIDANTI, SELL OUT, …

 

Na elektro odru, ki so ga letos zaradi sodelovanja z največjim svetovnim medijem za elektronsko glasbo, katerega dj lestvica ima dolgoletni renome in je brez dvoma med najbolj spremljanimi na svetu (http://djmag.com/) poimenovali DJ MAG STAGE, se bodo poleg že zgoraj naštetih izvajalcev zvrstili še:

DJ JACKIE, PAOLO BARBATO , VEZTAX , HEX, ANGEL ANX, MAYHEM MUFFLERS, NICK KARSTEN, LXS, EROTICA, GRAMOPHONDZIE, ALFRED AZZETTO…

 

Schengenfest velja za enega največjih glasbenih festivalov v Sloveniji. Od leta 2008, ko se je odvil prvi festival, je Schengenfest gostil več kot 200 glasbenih izvajalcev iz Slovenije in tujine kot so Kaiser Chiefs, Morcheeba, 2Cellos, HIM, Die Antwoord, Skunk Anansie, Dubioza Kolektiv, Gentleman, Trrigerfinger, Plavi orkestar, Parni valjak, Big foot mama, Siddharta in še mnoge druge. Festival, ki se vsako leto vrača na isto lokacijo, v jugovzhodni del Slovenije, bolj natančno v Vinico v Beli Krajini tik ob hrvaški meji, vsako leto privabi več kot 20.000 obiskovalcev iz vsega sveta. Tako je v sedmih letih festivalska tla obiskalo več kot 100.000 obiskovalcev željnih zabave, dobre glasbe in prečudovite narave, ki obdaja magično prizorišče.

Ena stvar je videti Schengenfest, povsem druga pa ga je doživeti. Posebnost festivala je prav v tem, da s svojim line up-om, raznoliko kulinarično in trgovsko ponudbo ter prostornim kampiranjem privabi vse generacije, od najmlajših do tistih malo starejših, družin, domačih in tujih obiskovalcev. Tik ob festivalskem dogajanju teče reka Kolpa, ki v vročih poletnih dneh obiskovalcem ponuja še kako potrebno osvežitev.

Poleg glasbenega programa, festival obiskovalcem obljublja tudi druge programske vsebine in dejavnosti, ki bodo znane v kratkem.

 

SCHENGENFEST IMA NOV KAMP

Kampiranje v senci in dobri družbi v kampu Katra in kampu Kolpa! Schengenfest bo letos še bolje poskrbel za kampiranje svojih obiskovalcev. Na festivalu bo kampiranje omogočeno že od ponedeljka, 27.7., kar bo omogočalo bivanje v šotorišči že pred samim začetkom, hkrati pa boste lahko v kampu uživali vse do ponedeljka, 3.8.2015 ter tako doživeli pravo festivalsko izkušnjo v idiličnem okolju in dobri družbi celih 7 dni!

Kampiranje bo omogočeno v kampu Katra ali kampu Kolpa, kjer bo urejena celotna infrastruktura od toaletnih prostorov, tušev, prostorov za piknik z že postavljenimi žari, do trgovine, kjer bo možno kupit vse potrebno za več dnevno festivalsko kampiranje. Ob bogatem spremljevalnem programu ne bo manjkalo druženja in zabave z obiskovalci iz celega sveta.

Kampiranje v kampu Katra in kampu Kolpa je 30% cenejše kot je v redni ceni izven obdobja festivala in je možno samo z vstopnico festivala.

 

KAMP pod senco dreves…

Da bi si zagotovili čimboljšo lokacijo, najbolj sexi senco v kampu ter si rezervirali svoj prostor za piknik priporočamo, da svoje mesto zasedete že dan ali dva pred festivalom oziroma od ponedeljka dalje, ko se bo spremljevalni program že odvijal. Izognite se gneči in se že pred uradnim začetkom veselite z ostalimi obiskovalci iz Slovenije in tujine!

 

VSTOPNICE:

WWW.SCHENGENFEST.SI

WWW.EVENTIM.SI

 

PRODAJNA MESTA:

POŠTA SLOVENIJE IN OSTALA EVENTIMOVA PRODAJNA MESTA RAZEN PETROLA

 

Cenejše vstopnice so na voljo do 18.7., organizatorji pa so pripravili tudi akcijsko ponudbo 4 karte + 1 GRATIS. Več o vstopnicah na: www.schengenfest.si.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.