Še 4 dni do izteka vpisa v Dramsko šolo Barice Blenkuš

Vpis v Dramsko šolo Barice Blenkuš se počasi zaključuje. Dramske navdušence vseh starosti vabimo, da se ji pridružijo do sobote, 15. septembra 2012.

 

Dramska šola Barice Blenkuš vabi k vpisu v sedem programov dramske igre, namenjenih osnovnošolcem, dijakom, študentom in odraslim, ki želijo spoznati dramsko igro ter tistim, ki si želijo manj treme in več samozavesti.

 

Pod mentorstvom priznanih slovenskih igralcev in pedagogov boste osvojili različne igralske in improvizacijske veščine ter tehnike, naučili pa se boste tudi obvladovanja treme, kreativne uporabe čustev in energije ter samozavestnega in suverenega javnega nastopanja. Svoj prosti čas pa boste vsak teden ustvarjalno preživljali z Lucijo Ćirović, Boštjanom Štormanom, Barbaro Krajnc, Damjanom Trbovcem, Barbaro Pio Jenič ali Barbaro Žefran.

 

Svojo igralsko izkušnjo iz Dramske šole Barice Blenkuš je z nami delila bivša slušateljica in drugouvrščena na Misiji Evroviziji Nika Prusnik. Pri programih DŠBB ji je najbolj všeč predvsem »spoznavanje samega sebe skozi igro, občutek,da se lahko prepustiš, si to kar si, sproščeno uživaš in hodiš po poti, ki ti je namenjena.« Ključna prednost Dramske šole Barice Blenkuš je zanjo to, da se uči, se spoznava in raziskuje plati sebe in svoje podzavesti. Nika pravi tudi, da ji DŠBB pomaga pri razvijanju igralskega talenta in uresničevanju igralskih sanj. »Če hočeš, da ti uspe, talent nikoli ni dovolj, trdo delo je ključno. Mislim, da je prednost tudi to, da je Dramska šola Barice Blenkuš idealna za vse ljudi, ne samo za tiste, ki želijo postati igralci.«

Več informacij o programih in prednostih obiskovanja Dramske šole Barice Blenkuš najdete na www.dsbb.si, info@dsbb.si in telefonski številki 051 304 351. Igralska šole za vse starosti vas vabi, da se ji pridružite. Vpis poteka samo še do sobote, 15. septembra 2012.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.