Danes na Škisovo tržnico!

Letos jubilejna petnajsta, na Zelenem otoku sredi mesta!

Škisova tržnica je največji projekt Zveze študentskih klubov Slovenije in hkrati tudi največja enodnevna prireditev pri nas. Zaznamujejo jo študentski klubi, ki se na posebej pripravljenih stojnicah predstavljajo z lokalnimi posebnostmi in etimološkimi značilnostmi, zgodbe ljudi pa iz vsakega kotička države pripeljejo v prestolnico. Vse to združijo v Zelenem otoku sredi mesta, ki je ekološko obarvana rdeča nit. Škisova tržnica je namreč prva in hkrati največja eko prireditev na prostem na slovenskih tleh.

S prireditvijo, ki je organizirana kot tržnica, želimo obiskovalcem približati bogato kulturno dediščino posameznih slovenskih krajev iz različnih regij in prikazati povezanost študentov na lokalni, regijski in državni ravni, saj je na enem mestu združena celotna Slovenija.

Letošnja jubilejna 15. Škisova tržnica bo potekala 9. maja 2012 na Letnem telovadišču Narodni dom Ilirija, v središču Ljubljane. Vrata se bodo odprla ob 12:00, zaprla pa ob drugi uri zjutraj naslednjega dne.

Škisova tržnica je s Škisolovom dobila še zadnji nastopajoči bend v bogatem glasbenem programu.

9. maja bodo Ilirijo na glavnem odru zatresli:

–          ARTHEM

–          MRIGO, GHET, EMKEJ, MITO

–          COVERLOVER

–          RES NULLIUS

–          JINX

–          PERO LOVŠIN IN ŠPANSKI BORCI

Presenečenje

–          TRKAJ IN RAPOSTOLI

Presenečenje

–          PLASTIK FUNK

 

Malo prizorišče bo tudi letos rezervirano za house in trance ritme, od 18:00 pa vse do druge ure zjutraj bodo več tisoč glavo množico zabavali:

–          DJ DEY (Collegium clubbing)

–          DJ Manuel Dark & Simon Mays (Vibe2night, Collegium clubbing)

–          Vanillaz

–          Mike Schneider (Vibe2night, Collegium clubbing)

–          Mike Vale (1605, Great Stuff)

 

Organizatorji največje, najboljše in najbolj drugačne prireditve se že veselijo vsakega posameznega obiskovalca, ki bo na 15. rojstni dan čestital Škisovi tržnici!

 

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.