Sodeluj v nagradni igri in osvoji nov prenosnik!

December je čas daril in praznično vzdušje je še kako prevzelo tudi ekipo revije Študent. Ta je skupaj s sponzorji pripravila zares obsežno nagradno igro, v kateri lahko dobite eno izmed mnogih nagrad

Glavna nagrada je gotovo prenosnik Lenovo X230, lahko pa dobite tudi 2 vstopnici za baročni koncert po izbiri v Slovenski filharmoniji, dve vstopnici za gledališko predstavo po izbiri v SITI teatru, masažno ročko iz Venera shopa, menstrualno posodico Lali cup, igro Codenames, enomesečno karto za fitnes, 600 Printbox kreditov za printanje na print boxu, paleto tridesetih senčil Fortune Favours the Brave, set tekoče šminke in črtala za ustnice – Retro Luxe Matte Reign in paleto rdečil za lica Blush Queen, kosilo za dve osebi v restavraciji Fuculus, v piceriji Parma, v Emonski kleti, v Balkan Expressu, v Imperiu Mexicanu in Yet baru ali suho sadje in oreščke.


Za vsakogar se najde nekaj, sodelujete pa lahko prav vsi, tako da ni izgovorov.

Skočite na http://bit.ly/studentnagradna in izpolnite prijavni obrazec. Vzame vam manj kot minuto, prinese pa vam morda večletno uporabo prenosnika ali uživanje v kateri izmed drugih bogatih nagrad. Zgrabite priložnost in si polepšajte začetek novega leta s super nagrado!

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.