Ideje za zaključni izlet

Transport, tourism, road trip and people concept. People in the intercity bus. Group of passengers or tourists in travel bus
Foto: ANGHI iz iStock

Zaključni izleti so fantastično doživetje, ki obeležuje zaključek prekrasnega obdobja v tvojem življenju. Prav zaradi tega je vredno izbrati destinacijo, ki si jo boste s prijatelji zapomnili po lepoti in doživetjih.

1Gardaland in drugi zabaviščni parki

Peschiera del Garda, Italy - Aug 2016: People queue at entrance of funfair Gardland
Foto: canbedone iz iStock

Večna klasika. Italijanski zabaviščni park ob Gardskem jezeru je redno zatočišče za vse, ki si želijo enodnevnega (ali večdnevnega) izleta z dvigovanjem adrenalina. Seveda pa priljubljeni zabaviščni park ni edina možna odločitev v naši bližini. Mogoče adrenalin ni za vašo skupino, a so na voljo tudi safariji, vodni park in še kaj.

2Adrenalinski parki

Young attractive woman climbing in adventure rope park in mountain helmet and safety equipment
Foto: endopack iz iStock

Še ena destinacija, napolnjena z adrenalinom. Slovenija je polna adrenalinskih parkov, kar je odlična priložnost za raziskovanje naših krajev in odločanje o tem, kam bi radi šli. Zapomni si, da mora tudi adrenalinski park nuditi več reči, ki bodo zadovoljile čim večje število ljudi.

3Izleti v velika mesta

Charles Bridge at Sunrise, Prague, Czech Republic

Nihče ni rekel, da zaključni izlet ne more trajati več dni. Nate čakajo Dunaj, Budimpešta, Zagreb, München, Milano, Praga in mnoga druga mesta, ki jih je vredno obiskati. Evropski giganti čakajo nate, znotraj vsakega mesta pa najdeš ničkoliko idej za ustvarjanje spominov.

4Združi več dogodiviščin

Kraft envelop with enigma inside and the word escape game stamped on it.

Na kaj mislimo pri tej ideji? Odgovor je kristalno jasen. Združi dopoldne v vodnem centru s popoldnevom na bowlingu. Združi paintball z gokarti. Slovenski kraji ponujajo malo morje aktivnosti, med katere lahko prištejemo še trampolinski park, živalski vrt, sobe pobega, virtualno resničnost in love na zaklade.

Žiga Kastelic

Urednik portala Student.si

Prejšnji članekVse štipendije, ki jih lahko pridobite dijaki
Naslednji članekNajboljše terase ljubljanskih kavarn 2023

Urednik portala Student.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.