Sponzorirano

Kako pa ti planiraš svoj čas?

calendar, date, time
Fotografija je simbolna. Foto: tigerlily713 iz Pixabay
Sponzorirano

Planiranje časa je zelo pomembno opravilo. Mladi imamo veliko zadolžitev in obveznosti, zato je treba načrtovati. Nekaterim ni dovolj, da imamo v koledarju zabeležene stvari in da nas opomnik opomni na te stvari. Zadolžitve rabimo videti vizualno. Tukaj pomaga stenski tedenski ali mesečni planer.

Namenski produkti

Olajšaj si tedensko načrtovanje s praktično načrtovalno tablo Tedenski planer. Nanjo piši neposredno na stekleno površino ali pa uporabi magnete, da priložiš obvestila. Odlična je za načrtovanje sprotnih seminarskih del in za prikazovanje ostalih tedenskih opravil. Tabla ima dve stekleni plošči (črno/belo) in dva izjemno močna magneta.

Magnetni planer: tedenski planer olajša tedensko planiranje dela vsakomur. Zraven dobiš še poličko za pisala in pritrdilca za na zid. Prav tako se ga enostavno čisti.

Magnetni planer: mesečni planer prav tako vsebuje poličko za pisala in pritrdilca za na zid. Odličen je za načrtovanje mesečnih dogodkov, izpitov in vsega, za kar potrebuješ pregled nad celim mesecem.

Nenamenski produkt

Oglasna deska s površino iz plute ima aluminijasti okvir. Montirana je lahko horizontalno ali vertikalno in ima stensko pritrdilno orodje. Površinsko je enostavna za rokovanje in izvrstna za pritrjevanje risalnih žebljičkov.

Izpiti so za vogalom, da ti kak rok ne bo ušel iz glave, si omisli tedenski ali mesečni planer. Pa srečno na izpitih!

info@prosigma.si | 02 5858 480 | Spletna stran

ProSigma, d. o. o. je generalni zastopnik AJ Office & Industry supplies AB. V okviru blagovne znamke AJ Kataloška prodaja nudijo opremo za pisarne, skladišča in industrijo.

Sponzorirano

NI KOMENTARJEV

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.

Exit mobile version