Letos Pozdrav brucem preko spleta

Novih ukrepov zaradi koronavirusa smo že vajeni, zato nas ne preseneča, ko se dogodki preselijo na splet. Letos bo v spletni obliki potekal tudi tradicionalni dogodek Pozdrav brucem Univerze v Ljubljani. Zbiranje večjega števila ljudi namreč ni dovoljeno.

Vzpostavljena je posebna spletna stran www.pozdravbrucem.si in pa aplikacija, preko katere lahko bruci spremljajo letošnje dogodke. Spoznali bodo našo največjo in najstarejšo univerzo, in sicer na malce drugačen način.

Na faksu sem zdaj, zaposlena sem, veliko odgovornosti imam.

Spletna stran in aplikacija bosta začeli delovati jutri, 1. oktobra. Na voljo bo več različnih informacij, od študija, obštudijskih dejavnostih, društev in študentskih svetov. Brucke in bruce bodo nagovorili župan MOL, rektor, dekanje in dekani ter predsednica Študentskega sveta Univerze v Ljubljani.

Vzpostavljene bodo tudi klepetalnice za vsako članico posebej, ki bodo odprte do konca oktobra. Ostale vsebine bodo na voljo celo leto in se tudi dopolnjevale. Na voljo ti bodo koristni nasveti in uporabna znanja, ki ti bodo prav prišla na vsaki fakulteti.

Ženska vzame svinčnik iz torbice, je v predavalnici

Letos je bilo na Univerzo v Ljubljani sprejetih 9341 bruck in brucev, od tega je 701 tujih študentov. Ti so svoj sprejem danes že imeli, prav tako prek spleta.

Vsem brucem in bruckam želimo veliko uspehov in ogromno lepih spominov. Študentska leta so najlepša leta! ☺️

Urednica revije Študent

VIRUniverza v Ljubljani
Prejšnji članekTop nasveti, ki bodo olajšali tvoj prehod v študentsko življenje
Naslednji članekOcena filma: Prvič narazen

Urednica revije Študent

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.