Namizna pregrada omogoča delo in izobraževanje brez motečih dejavnikov

namizne pregrade

Študij od doma je zaznamoval zadnje leto in počasi postaja navada. Z roko v roki pa gre študij tudi z delom od doma, kjer je potek skoraj identičen. A kako odnesti od domačega izobraževanja in dela, kar se da največ? Preprosto. Urediti je treba mizo, delovni prostor in obenem odstraniti moteče dejavnike. To najlažje storimo z namiznimi pregradami, ki nam omogočijo prav to.

Zakaj namizna pregrada?

Uporaba namizne pregrade pri svojem delovnemu ali študijskemu prostoru je odlična izbira. To lahko takoj potrdimo, razložiti pa je še lažje. Namizna pregrada nam zagotovi dovolj zasebnosti, da lahko svoje delo opravimo v popolnem miru in brez nezaželenih pogledov. S pregrado bomo tako ustvarili osebni prostor, ki nam bo nudil to in še nekaj zelo pomembnega. Poleg modernega videza, ki je pomešan z visoko ravnjo elegance, bo naši mizi ponudil tudi tišino. Pregrade so obdane z izolacijskim materialom, ki absorbira hrup iz okolice in nas ne moti pri opravkih. Vsekakor je to nekaj, kar bi pripisali pomembnemu dodatku našega prostora, v času, ko se ukvarjamo s sestanki, študijem in drugimi izobraževanji preko računalnikov.

Katera namizna pregrada je zame?

Izbira temelji na naših željah in velikostjo mize. Izbiraš lahko tudi med različnimi barvami in dodatki, ki jih omogočajo različne namizne pregrade. Poglejmo si nekaj dizajnov.

Namizna predelna stena z visoko absorpcijo zvoka

Pregrada zasnovana za optimalno absorpcijo zvoka in ustvarjanje idealnega osebnega prostora. Zagotavlja zaščito pred hrupom iz okolice in nam nudi dovolj zasebnosti za mirno delo. Omogočena je enostavna namestitev in premikanje po sami mizi, če si zaželimo drugačne postavitve. Narejena je iz recikliranega PET materiala, ki je uvrščen v razred A. Predstavlja najboljše od najboljših.

Namizna predelna stena s polovično absorpcijo zvoka

Pregradna stena zagotavlja veliko mero zasebnosti in nepropustnosti. Pol-akustičnost nam omogoča ravno pravšnje zmanjšanje hrupa v prostoru. Z njihovo pomočjo je mogoče ustvariti ločene delovne prostore. Reciklirani materiali in različne barve bodo poskrbele za elegantnost, obenem pa skladnost prostora.

Ojačana namizna pregrada

Nudi več prostora za mizo, obenem pa še boljšo zvočno izolacijo, s katero je zvok iz okolice ničeln. Da dosežemo več prostora na mizi, je del pregrade tudi tirnica. Ta nam mogoča namestitev računalniškega monitorja, papirjev ali drugih stvari. Iz tega razloga je pregrada ojačana in z okrepitvijo omogoča nosilnost do 25 kilogramov.

Namizna pregrada ⇒ uspešno delo

Enačba je preprosta. Manj možnosti distrakcij pomeni večjo koncentracijo in posledično bolj uspešen opravek. Naj si bo to študij ali delo, namizna pregrada lahko pripomore k čim boljšemu izkoristku našega potenciala. Moderne, elegantne in visoke kakovostne pregrade si lahko ogledaš pri kataloška prodaja.

info@prosigma.si | 02 5858 480 | Spletna stran

ProSigma, d. o. o. je generalni zastopnik AJ Office & Industry supplies AB. V okviru blagovne znamke AJ kataloska-prodaja.si nudi opremo za pisarne, skladišča in industrijo.

Prejšnji članekS telefonom do znanja: kako je tehnologija »spametovala« svet?
Naslednji članekPredlog interventnega zakona o izenačitvi poklicne in splošne mature padel v vodo
info@prosigma.si | 02 5858 480 | Spletna stran

ProSigma, d. o. o. je generalni zastopnik AJ Office & Industry supplies AB. V okviru blagovne znamke AJ kataloska-prodaja.si nudi opremo za pisarne, skladišča in industrijo.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.