Razpis za magistrske študijske programe 2019/20

Univerza v Ljubljani ponuja pestre študijske programe druge stopnje. Programi predstavljajo nadgradnjo prvostopenjskih programov, kjer so akreditirani tudi interdisciplinarni magistrski študijski programi ter skupni programi, ki jih izvaja z drugimi domačimi in tujimi visokošolskimi institucijami.

Prijaviš se preko elektronske vloge v spletnem portalu eVŠ in sicer do 10. septembra 2019, razen če ni skrajni rok za oddajo prijav za posamezen študijski program drugače določen. Za podrobne informacije za izbrani študijski program se pozanimaj na fakulteti, kamor se vpisuješ. Kandidati s tujimi listinami o izobraževanju, s katerimi dokazujejo izpolnjevanje vpisnih pogojev, z isto prijavo oddajte tudi vlogo za priznanje tujega izobraževanja za namen nadaljevanja izobraževanja na Univerzi v Ljubljani. Po zadnjem razpisanem roku so mogoče samo še prijave na študijske programe, kjer razpisana mesta še niso zapolnjena in sicer do zapolnitve razpisanega števila vpisnih mest.

Več informacij najdeš še na tej povezavi.

Vse ostale in dodatne informacije je v zvezi s prijavo in vpisom v posamezen program  mogoče pridobiti na posamezni članici na kontaktih, navedenih pri posamezni fakulteti/akademiji.

Prejšnji članekZemlja je naš dom
Naslednji članekKo ti velikonočna šunka ne diši

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.