Razpis za magistrske študijske programe 2019/20

Univerza v Ljubljani
Univerza v Ljubljani

Univerza v Ljubljani ponuja pestre študijske programe druge stopnje. Programi predstavljajo nadgradnjo prvostopenjskih programov, kjer so akreditirani tudi interdisciplinarni magistrski študijski programi ter skupni programi, ki jih izvaja z drugimi domačimi in tujimi visokošolskimi institucijami.

Prijaviš se preko elektronske vloge v spletnem portalu eVŠ in sicer do 10. septembra 2019, razen če ni skrajni rok za oddajo prijav za posamezen študijski program drugače določen. Za podrobne informacije za izbrani študijski program se pozanimaj na fakulteti, kamor se vpisuješ. Kandidati s tujimi listinami o izobraževanju, s katerimi dokazujejo izpolnjevanje vpisnih pogojev, z isto prijavo oddajte tudi vlogo za priznanje tujega izobraževanja za namen nadaljevanja izobraževanja na Univerzi v Ljubljani. Po zadnjem razpisanem roku so mogoče samo še prijave na študijske programe, kjer razpisana mesta še niso zapolnjena in sicer do zapolnitve razpisanega števila vpisnih mest.

Več informacij najdeš še na tej povezavi.

Vse ostale in dodatne informacije je v zvezi s prijavo in vpisom v posamezen program  mogoče pridobiti na posamezni članici na kontaktih, navedenih pri posamezni fakulteti/akademiji.

Bodi prvi in oceni prispevek: 1 zvezdica2 zvezdici3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdic
Loading...

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vpiši ime
Prosim vpiši svoj komentar

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.