Si najboljši študent Univerze v Mariboru? Tvojih je lahko do 1300 €!

Headquarters of the University of Maribor, Slovenia. Front view.
Foto: Panama7 iz iStock

Da bi spodbudili odličnost in priznanja dosežkov študentov v preteklem akademskem letu, so pri Univerzi v Mariboru tudi letos objavili Razpis za izbor najboljšega študenta v študijskem letu 2024/2024.

Razpis za najboljše študente UM

Razpis je odprt za vse študente UM, ki so v omenjenem letu dosegli izjemne rezultate na področju študija, raziskovanja in ostalih dejavnosti, ki prispevajo k razvoju in ugledu univerze. Kot je razvidno, je namen razpisa spodbujanje motivacije in vzpodbujanje študentov k izjemnosti ter priznanje njihovega truda in nadarjenosti.

Rok za oddajo vlog na Razpis za izbor Najboljšega študenta Univerze v Mariboru v študijskem letu 2023/34 je do 16. 8. 2024, do 12. ure!

Prva tri mesta s finančno nagrado

Poleg prestižnega naziva najboljšega študenta bo izbrani kandidat prejel tudi visok denarni sklad kot priznanje za svoje dosežke. Denarna nagrada za najboljšega študenta znaša 1300 EUR, za drugo mesto 750 EUR in za tretje mesto 450 EUR!

Najboljši študenti Univerze v Mariboru
Najboljši študenti Univerze v Mariboru Foto: Cristina Moliner iz iStock

Najboljše študentke UM na preteklem razpisu

Spomnimo na lanskoletni razpis, ko so se prvih treh mest razveselile Iza Beširević, Ana Lampret in Melani Potrč. Več o njih v prispevku Razglašeni najboljši študenti Univerze v Mariboru.

Urednik portala Student.si

VIRUniverza v Mariboru
Prejšnji članekŠtudentski bon inšpektor: DA BU DA
Naslednji članekTelevizijski zlobneži, ki ti ponoči ne bodo pustili spati

Urednik portala Student.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.