Top slovenski planerji za novo študijsko leto (posodobljeno 2022)

Calendar Schedule Agenda Or Organizer At Desk
Foto: AndreyPopov iz iStock

Novo šolsko leto se je že začelo, v prvem tednu so nas na faksu že zasuli z datumi in obveznostmi, ti pa še vedno nimaš popolnega planerja, kamor bi vse zapisal? Jaz pravim, da je lep in urejen rokovnik ključ do urejenega koledarja in obveznosti brez stresa. Že nekaj let se na slovenski trg prebijajo planerji slovenskih ustvarjalk, ki bodo tudi v tebi prebudili organizirano žilico. Kateri so najlepši slovenski luštni planerji v letu 2022

Magic planner

Magic planner navdušuje z lepimi in čistimi dizajni, opremljenimi z motivacijskimi napisi. So pa planerji v večini bolj namenjeni dekletom. Cena tega luštnega planerja je okoli 25 evrov.

Ustvarjalnica Rebeka Perko

Rebeka Perko v svoji ustvarjalnici ne dela samo luštnih planerjev, temveč tudi ostala luštna darilca. Njeni rokovniki so tudi namenjeni dekletom, so pa zelo pregledni in opremljeni z žepkom! Cena planerja je 20 evrov, izbiraš pa lahko med štirimi dizajni. Vsekakor vredno mesta na našem seznamu lušnih planerjev.

Simplaner

Simplaner prihaja izpod rok Tare Drev in je popoln za organizirana dekleta, ki ljubijo pastele in barve. Tudi ta planer je opremljen z motivacijskimi napisi, cena pa je 20 evrov.

Urshulina

Urshulina ti dovoli, da si svoj sanjski planer sestaviš sam, saj lahko izbiraš med sedmimi dizajni platnic in dvema notranjostima. Je ena redkih ustvarjalk, ki nudi tudi unisex planerje. Tudi fantje so radi organizirani (vsaj nekateri, predvidevam). Za rokovnik boš odštel 26 evrov.

Sweet plans

Živahni planerji iz osrčja Ljubljane so barviti in primerni za minimaliste ali tiste, ki so jim všeč eksplozije barv. Lahko izbiraš med štirimi dizajni, cena pa je 22 evrov.

Pa ti, že imaš planer? Kateri je pa tebi najbolj luštni planer? Zapiši ga v komentar

Prejšnji članekFOMO: zakaj sem fauš ljudem na Instagramu?
Naslednji članekKako si olajšati študijsko leto

1 komentar

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.