TA MESEC PRAZNUJEJO KOZOROGI (22. 12.–20. 1.)

Kozorog je Zodiakov deseti znak. Kozorogi so ambiciozni, hladnokrvni in melanholični. Delajo trdno in so pripravljeni žrtvovati svoje življenje za delo, če bi bilo to potrebno. Načrtujejo skrbno in previdno, tako dosegajo cilje, ki so si jih zastavili. Za doseganje teh ciljev so pripravljeni storiti vse, brez da bi kogar koli prosili za pomoč.

ON – Kozorogi so zelo disciplinirani in sposobni možje. Veliko uspeha imajo v uniformiranih poklicih, kot je na primer vojska, kjer hitro napredujejo. Sposobni so se obvladati tudi v najtežjih situacijah in ne silijo v nesmiselne prepire ali celo pretepe. V odnosih z nežnejšim spolom so previdni, težko izražajo čustva in izpovedujejo ljubezen.
ONA – Ženska, rojena v znamenju kozoroga, je zelo praktična in zlahka poprime za kakršno koli delo. Zelo hitro se nauči gospodinjskih opravil in je dobra kuharica. Je zelo nezaupljiva, zato okoli sebe gradi zid, nosi masko, ki ne daje slutiti njenih pravih čustev in potreb. Ni zagledana vase, zna pa biti privlačna, ko to od nje zahteva situacija, v kateri se nahaja.
Ker se bodo v januarju Sonce, Merkur in Venera nahajali v vašem znamenju, vam bodo vse zadeve nekoliko lažje kot v preteklem obdobju. Veliko se boste zabavali in osvajali osebe nasprotnega spola. Naleteli boste na pozitiven odziv. Tisti, ki ste že dlje časa v vezi, boste prepričani, da bi se lahko vaša veza poglobila. Izpite boste opravljali brez težav.

OVEN
Ko boste vstopili v januar, se boste nekoliko zamislili. Razdvojenost na čustvenem področju vas bo še naprej spremljala. Po eni strani boste želeli biti zvesti, po drugi pa se boste avanturam zelo težko uprli. Še posebej v drugi polovici meseca, ko vas bo težko ustaviti. Želeli si boste biti v družbi in se zabavati do poznih ur. Odločili se boste za dober projekt.

BIK
Začetek meseca bo nekoliko nenavaden. Postali boste flegma, kar vam lahko pripomore pri reševanju vaših trenutnih problemov. Trudili se boste poslušati svoje srce, kljub temu pa vam bo občasno ponagajal tudi vaš razum. S prijatelji boste zelo težko našli skupni jezik, saj boste trmasto vztrajali pri svojih odločitvah. Nikar se ne razburjajte po nepotrebnem.

DVOJČKA
Nabrali ste si ogromno energije, sprostili ste se, zdaj pa je čas, da to energijo tudi dobro unovčite. Veliko časa boste preživeli za knjigami. Imeli boste srečo, saj se nič ne bo zgodilo brez vas. Vedno se boste znašli v središču pozornosti. Tudi na čustvenem področju vas čaka podobna zgodba. Pri nasprotnem spolu boste zelo zaželeni.

RAK
Prvi dnevi januarja bodo vse prej kot prijetni. Poplačati boste morali dolgove, ki ste si jih nakopali v mesecu decembru. Nekdo vam bo nesebično priskočil na pomoč. Sprejmite jo, saj se boste sami zelo težko znašli. V drugi polovici meseca se bo vse skupaj razjasnilo, zadihali boste s polno paro. Zaslužili boste več kot dovolj, tudi čustva bodo prijetna in vznemirljiva.

LEV
Energije imate dovolj, da postorite stvari, s katerimi odlašate že dlje časa in sami sebe spravljate v napet položaj. Tisti, ki ste samski, vam bodo planeti v mesecu januarju zelo naklonjeni, še posebej če imate željo po novih poznanstvih. Ne poslušajte drugih, poslušajte sebe. Finance vam bodo povzročale manjše preglavice.

DEVICA
Zdaj je pravi čas, da začnete razmišljati o svoji prihodnosti. Ideje bodo zelo dobre, samo uresničiti jih je treba. Za to bo pa potrebno malce več truda, kot ste ga vlagali doslej. Rešiti boste morali tudi manjše težave, ki so se vam pojavile na čustvenem področju. Nehajte se oklepati stare zgodbe, raje se vprašajte, kaj je boljše za vas.

TEHTNICA
V začetku leta boste polni energije in dobre volje. Ker ste na poslovnem področju uspešni, se vam povečujejo tudi ambicije. Pazite na to, pred kom kaj govorite in pazite, v kakšnih krogih se gibljete. Na področju čustev bo sproščeno vzdušje. Razmišljali pa boste tudi o poglobitvi odnosa. S partnerjem boste zadovoljni v vseh pogledih.

ŠKORPIJON
Vseeno vam bo, kar si mislijo drugi. Delali boste to, kar se vam bo zdelo dobro. Spremenili boste svoj stil, poskušali boste biti še bolj vpadljivi, kot ste bili do sedaj. To vas lahko drago stane, še posebej če se nahajate v resni zvezi. Delo vam ne bo povzročalo večjih težav, saj vam bo popolnoma jasno, kaj in kako morate storiti, da boste dobro plačani.

STRELEC
Začetek januarja bo nekoliko depresiven in nevsakdanji. Ne bodite tako zadržani, kar se tiče čustvenih zadev, saj bi vas lahko nekdo čisto narobe razumel. Odprite se in priznajte svoja čustva, saj se vam lahko v tem mesecu zgodi mnogo lepega. Tisti, ki ste v vezi, se boste s partnerjem veliko pogovarjali o skupnih stvareh. Na dan lahko pridejo manjše skrivnosti.

VODNAR
Januar ne bo ravno najboljši mesec. Težko se boste sprostili, še posebej v prvih dneh. Tudi med ljudi se boste težko vključili. Včasih se vam bo zazdelo, kot da prihajate iz drugega planeta. Ampak nikar se ne obremenjujte preveč, raje naredite nekaj zase. V zadnjih dnevih meseca boste ugotovili, da premalo časa posvetite čustvom in partnerju, če ga imate.

RIBI
Ker ste se decembra veliko zabavali, bo januar nekoliko bolj miren in sproščen. Več se boste nahajali doma, v krogu družine ali objemu svojega partnerja. Posvetili se boste tudi učenju, ki ste ga v zadnjem obdobju nekoliko zanemarili. Dosegli boste dobre rezultate. Še posebej v drugi polovici meseca lahko dosežete čudovite rezultate. Odleglo vam bo!

 

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.