The Shapeshifters v klubu Cirkus!

V petek, 1. novembra, klub Cirkus gosti The Shapeshifters, ki ga sestavljata Simon Marlin in Max Reich. Didžeja nedvomno sodita med največje mojstre klasičnega house zvoka.

The Shapeshifters se v njuni ustvarjalni zgodbi neizogibno povezuje z ikonami, kot so Defected, Pacha, Ministry of Sound, Frankie Knuckles … pa tudi z vodenjem lastne glasbene etikete in radijske oddaje Nocturnal Groove, ki ji lahko v Sloveniji prisluhnete na Radiu Salomon.


Ljubljenca toplih vokalov in pozitivnih plesnih vibracij željnih tetk-petk, sta desetletnico skupnega ustvarjanja pred kratkm proslavila z izidom dvojne plošče Analogue To Digital … And Back Again. Na njej sta v sveže plesne čeveljce obula hite, kot so “Lola’s Theme”, “Back to Basic”, “Incredible”, “Helter Skelter”, “Sensitivity”, “The Ones You Love”, “She Freaks” in “Waiting for You”, dodala šopek remiksov za glasbenike, kot so Little Boots, Moby, Candy Station, Empire of the Sun … vse skupaj so s svojim zvezdnim prahom posuli še njuni prijatelji Laidback Luke, Shermanology, Frankie Knuckles, Nic Fanciulli in Full Intention. V tem slogu bo izzvenelo tudi praznično gostovanje 1. novembra v klubu Cirkus, ki ga bo vodil Simon.


Del repertoarja The Shapeshifters za pokušino:


Analogue To Digital … And Back Again (video): 

www.youtube.com/watch?v=aChYTu2xLYg

 

Album Analogue To Digital je v celoti na voljo na iTunes:

http://itunes.apple.com/us/album/analogue-to-digital…-back/id656514327

Več o The Shapeshifters si lahko preberete na spletni strani: www.theshapeshifters.co.uk, Facebooku www.facebook.com/theshapeshifters in SoundCloudu www.soundcloud.com/theshapeshifters

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.