Tudi letos na Soundwave!

Še manj kot mesec dni nas loči do vročega festivala na hrvaški obali Tisnega.

Festival se dogaja pet dni in pet noči, začenši s 17-tim julijem in traja do 21. julija. Festivalsko dogajanje bo odprl Mr Scruff, zaključil pa ga bo Fat Freddy’s Drop.

Ostali akteriji šeste edicije festivala Soundwave, ki bodo stopili na glavni oder in dva obstranska so še:

Madlib (DJ set), Gold Panda, Huey Morgan, Dele Sosimi, The Bug, Jonwayne, Shigeto, Gentelman’s Dub Club, Mr Thing, Om Unit, Flako, Alexander Nut, Eliphino, Andrew Ashong, Riot Jazz, Tawiah, The Mouse Outfit, Tanya Auclair, Anushka, Essa, Wyles & Simpson, Jon Phonics, Souleance, Kindkanevil in mnogi, mnogi drugi.

 

Festivalsko dogajanje spremljajo tudi aktualne zabave na ladji, kjer za zabavo poskrbijo aktualni Dj-ji iz programa. V primeru da se želite udeležiti “Boat Party-a”, priporočamo, da ga rezerviate takoj, ko kupite karte na vhodu. “Boat Party” se dogaja vsak dan tekom dneva, do začetka dogajanja na glavnem odru.

Kot  vsako leto, se po končanem dogajanu na festivalskem prizorišču, nadaljuje rajanje v klubu Barbarella, ki je prav tako “open air”. Za prevoz tja in nazaj so organizirani avtobusni prevozi.

Soundwave je družini prijeten dogodek. Otroci pod 14 let starosti lahko vstopijo na festivalsko območje zastonj, vedar v spremljavi odraslega družinska čalana. Za vse ostale smrtnike ”bivše juge” pa je karta za vsednevno festivalsko dogajanje 700kn.

 

Se vidimo na soncu, ob super glasbi, prijetnem ambientu in sproščeni družbi!

 

Več informacij najdete tukaj!

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.