V Ljubljani se bodo predstavile univerze s celega sveta!

WEF 2019 Slovenija

Ljubljanski hotel Slon se bo 14. novembra spremenil v mednarodno izobraževalno središče. Tam boš kot slovenski dijak ali študent spoznal predstavnike vodilnih tujih univerz ter elitnih srednjih in jezikovnih šol iz več kot 30 držav! Predstavili ti bodo podrobne informacije o pogojih v postopku prijave za izobraževanje, financiranju in nastanitvi v državah, ki bodo zastopane na sejmu (Velika Britanija, Avstrija, Nizozemska, Danska, Švica, Portugalska, Luksemburg, ZDA, Savdska Arabija in Hrvaška). Na dogodku bodo študentom in bodočim študentom predstavljene številne oblike izobraževanja za različne starosti: jezikovni tečaji v tujini, študij na prestižnih internatnih šolah, dodiplomski in podiplomski študiji, MBA programi, test poklicne orientacije ter izpit za certifikat znanja angleščine IELTS. Dijaki, ki še niste čisto prepričani o tem, kaj bi želeli študirati in ki še odkrivate svoje potenciale, se boste na sejmu lahko prijavili tudi na karierne teste in na test MyUniChoices. Ta ti bo ponudil vpogled v to, katera področja so ti blizu, kje se skrivajo tvoji še neodkriti talenti in kateri tipi študijskih programov bi bili zate najboljši.

Prestavitev študijskih programov, ki jih v Sloveniji ni

Čeprav imamo v Sloveniji velik nabor študijskih programov in raznih izobraževalnih tečajev, so nekatere stroke še vedno zelo slabo zastopane. In prav tu se skriva pomembna dodana vrednost Mednarodnega sejma izobraževanja. Na sejmu bodo med drugim predstavili tudi študij Kriminalne psihologije, Avtomobilskega oblikovanja, Oblikovanja računalniških iger, Študij kognitivne znanosti in umetne inteligence, Menedžment prireditev, Investicijski menedžment, Študij nevroznanosti, vede o konjih in mnogo drugih. Na sejmu se bo predstavila še univerza King Abdullah University of Science and Technology iz Savdske Arabije, ki v Slovenijo prihaja s profesorjem Dr. Khaledom Nabilom Salamo, ki je doktorat pridobil na prestižni Univerzi Stanford.

Kaj pa študij v Veliki Britaniji po Brexitu?

Na sejmu bodo na voljo najbolj aktualne informacije o tem, kaj se bo za evropske študente, ki študirajo ali si želijo študirati v Veliki Britaniji, spremenilo po Brexitu. Obiskovalci bodo dobili tudi informacije o štipendiranju, posojilih in sofinanciranju študija za študijsko leto 2020/21 v primeru, da Velika Britanija zares izstopi iz Evropske Unije.

Vstop na sejem je brezplačen, zaželena pa je predhodna prijava, ki jo opravite tukaj.

 

O organizatorju projekta

Skupina INTEGRAL ima več kot 25 let izkušenj na področju svetovanja dijakom, študentom, staršem in vsem, ki se zanimajo za izbiro najboljših izobraževalnih programov in izobraževalnih ustanov v tujini, srednjih šol, univerzitetnih in jezikovnih centrov. Predstavljajo več kot 500 vodilnih izobraževalnih institucij po vsem svetu.

Prejšnji članekIzpovedi – napovednik
Naslednji članekEkonomska fakulteta UL na prestižni lestvici Financial Timesa

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.