V Ljubljano prihaja Boy George, neponovljivi slog in neverjeten glas

Pop ikona, pevec nekdanjih Culture Club, ki je letos izdal nov singel z naslovom Amazing Grace, bo v okviru evropske turneje 23. septembra nastopil tudi v Ljubljani.
Ustvaril je globalno prisotnost in prepoznavno znamko, ki presega starost, raso, barvo, veroizpoved, narodnost in vero. Je pravi multitalent: prodal je milijone plošč, znan je kot performer, producent, pisec besedil, nagrajenec glasbene nagrade Taboo v Londonskem West End-u in slavnem Broadwayu v New Yorku, član modne in elitne oblikovalske hierarhije, inspiracija in ikona t.i. Steet styla, ustvarjalec B-Rude Fashion Label znamke s prodajnimi trgi v New Yorku, Los Angelesu in Londonu, bil je med 50 BBC-jevih 100 Britancev leta vseh časov itd.
Letos je praznoval 49 let. Zadnja leta so njegovo kariero zaznamovali medijski škandali. Konec leta 2008 je bil obsojen na 15 mesecev zapora, ker je bil spoznan za krivega zlorabe norveškega moškega spremljevalca, ki ga je privezal za radiator in mu povzročil telesne poškodbe. Zdaj se vrača s pozitivno in optimistično vizijo prihodnosti.
Boy George priznava, da je streznitev in prenehanje uporabe drog njegov največji uspeh zadnjih dveh let, Amazing Grace pa je duhovna pesem, ki ga spominja na moč, ki jo je razvil med prestajanjem zaporne kazni.
Nastopil bo na Gospodarskem razstavišču. Čaka vas na neverjeten smisel za humor, provokativna besedila in seveda nepozaben glasbeni nastop.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.