V LJUBLJANO PRIHAJA PAUL VAN DYK!

Dance Republic se z elektronski ritmi 24. junija vrača na Gospodarsko razstavišče, kjer bo znova odprl meje in zabave željne državljane popeljal v poletje. Tokrat organizator stopa še korak dlje. Z dogodkom Revelation bo namreč postavil kar 5 prizorišč, na katerih bo za glasbene vibracije skrbelo kar 17 DJ-jev.
Glavni akter večera bo zagotovo Paul van Dyk, nominiranec za nagrado grammy, vrhunski producent in ustvarjalec, ki je poskrbel za visoke standarde trance glasbe. Slovenija je njegovo vrnitev čakala devet let. Zdaj prihaja z razlogom – da v Ljubljani, proslavi 10. obletnico svoje založbe Vandit in slovensko prestolnico prebudi v epicenter glasbenega hedonizma.
Ob bok Paula van Dyka se bosta na trance plesišču postavila še Giuseppe Ottaviani in mlad slovenski up Elyksir. Na LAND OF FREEDOM bodo s house ritmi občinstvo navduševali še FUNKERMAN, Arno Cost in energični Dean Deen. Eric Sneo bo skupaj z slovenskimi mojstri DJ Psihom, DJ Gumjo in DJ Flisom zavzel LAND OF DARK. LAND OF DREAMS pa bodo v sanjske vibracije odeli DJ Silver J, DJ Cleek in DJ Onix. Ne pozabimo še na peto prizorišče, BORN2DANCE LAND, kjer bodo temperaturo dvigovali D’furious, Manuel Dark vs. Spinne in Al Passid. Vstopnice so na voljo na agenciji Supra Travel in na vseh Eventimovih prodajnih mestih.

 

 

 

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.