Youngle na mobilnost 2013

ESN Maribor, v ponedeljek 25. 02. 2013 ob 17:00 vabi v Razstavni prostor Univerzitetne knjižnice Maribor.

Youngle ekipa vas v ponedeljek, 25. 02. vabi v Univerzitetno knjižnico Maribor na otvoritev razstave Youngle na Mobilnosti 2013. Za vas so izmed množice prejetih fotografij pripravili jagodni izbor tistih, ki najboljše pripovedujejo zgodbo o tem, kako je izkušnja mobilnosti v tujini spremenila življenje mladim, jim podarila nova prijateljstva in pokazala nove poti do uspeha.

Mobilnost je eno izmed močnejših, zabavnejših in učinkovitejših orodij, s katerim razširimo svoja obzorja in se aktiviramo. Mladi iz cele Slovenije so poslali svoje posebne trenutke in zgodbe iz mobilnosti, ki so jih ujeli v fotografski objektiv. Izmed prejetih fotografij bo ESN Maribor ekipa in strokovna žirija izbrala najboljše, ki bodo na ogled od 25.02. do 15. 03. v razstavnem prostoru Univerzitetne knjižnice Maribor. Na otvoritvi bo slovesna razglasitev tistih, ki so z besedo in sliko najbolj prepričali, poklepetali z zmagovalci in strokovno žirijo ter uživali ob spremljevalnem programu.

ESN Maribor v okviru programskega sklopa mobilnost sodeluje z EPM Maribor 2013.

Pridi in se na lastne oči prepričaj, kako lahko mobilnost spremeni tvoje življenje in ne pozabi: meje, pa naj so geografske ali miselne, obstajajo samo v naših glavah. Le, če jih prestopiš, spoznaš, da je svet tvoj!

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.