Z aktivnostjo in Instagramom do rektorjeve nagrade #100xulaktiven

Bodi 100xulaktiven, torej 100-krat UL aktiven.

Univerza v Ljubljani, Center za obštudijsko dejavnost, želi spodbuditi študente k čim večji vključenosti v obštudijske dejavnosti, ki jim omogočajo nova znanja in kompetence, zato je pripravila natečaj #100xULaktiven na omrežju Instagram.

Kaj to je?

Natečaj, ki spodbuja udeleževanje na obštudijskih dejavnostih. 100-krat aktivnim študentom bo na slavnostnem plesu ob 100-letnici Univerze v Ljubljani, 5. decembra 2019, rektor podelil priznanja in praktične nagrade.

Kdo lahko sodeluje?

V natečaju lahko sodeluje študent ali študentka z veljavnim študentskim statusom na Univerzi v Ljubljani in odprtim profilom na Instagramu.

Kako sodelujem?

  1. Sledi Instagram profilu Centra za obštudijsko dejavnost.
  2. Vključi se v obštudijsko dejavnost.
  3. Zabeleži prisotnost z objavo fotografije na Instagramu ter dodaj hešteg #100xulaktiven in številko fotografije (primer: #1).

Kdaj lahko sodelujem?

Natečaj poteka od 10. januarja 2019 do vključno nedelje, 1. decembra 2019.

Kaj je nagrada?

Nagrada za 100-krat aktivne je priznanje rektorja Univerze v Ljubljani za udejstvovanje na področju obštudijske dejavnosti in nagradni paket, ki vsebuje:

  • univerzitetni pulover s kapuco,
  • rokovnik,
  • dežnik,
  • nahrbtnik vrečko in
  • prenosno baterijo za polnjenje mobilnih telefonov.

Kaj so obštudijske dejavnosti?

To so dejavnosti na področju športa, kariere, umetnosti, kulture, prostovoljstva, dobrodelnosti, varovanja zdravja in okolja ter drugih neobveznih raziskav in projektov.

Dejavnosti morajo biti izvedene na fakultetah, akademijah, Kariernih centrih Univerze v Ljubljani, Centru za obštudijsko dejavnost, Študentskem svetu, študentskih društvih ipd.

Dodatne informacije

Dodatne informacije so na voljo na spletni strani Univerze v Ljubljani, kjer so objavljena tudi pravila in splošni pogoji sodelovanja.

Prijateljica teče mimo druge v parku

Prejšnji članekKdo bo najhitrejši?
Naslednji članekPreprosti ukrepi za zaščito pred gripo

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.