Začela se je mednarodna poletna šola META humanistika in META Junior 2010

Fakulteta za humanistične študije Koper Univerze na Primorskem in Znanstveno-raziskovalno središče Univerze na Primorskem tudi letos organizirata poletno šolo META Humanistika 2010 (Mediteranska poletna šola Teoretske in Aplikativne humanistike), ki se med 5. in 16. julijem 2010 odvija v Kopru.

Poletna šola META Humanistika 2010 z naslovom »Sredozemlje med modernostjo in postmodernostjo. Prostori, kulture, estetike in etike« je dvotedenska mednarodna poletna šola v angleškem jeziku z interdisciplinarnim pristopom k humanističnim in družboslovnim temam. V sledečih dveh tednih bo 43 udeležencev s cele Evrope iskalo odgovore na vprašanja sodobne humanistike in družboslovja, obenem pa uživali v lepotah našega Sredozemlja.

Slavnostno odprtje poletne šole je potekalo v ponedeljek, 5. julija 2010, v prostorih Univerze na Primorskem. Udeležence je na otvoritvi pozdravila dekanja UP FHŠ, Vesne Mikolič, vodja poletne šole, Boruta Klabjana in predstavnica Centra Republike Slovenije za mobilnost in evropske programe izobraževanja in usposabljanja, Ana Stanovnik Perčič.
Več na: http://www.fhs.upr.si/sl/poletne-sole/metah

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.