Mercator razpisuje kadrovske štipendije

Trgovska družba Mercator bo razpisala 100 kadrovskih štipendij za poklice prodajalec, mesar, pek, slaščičar in kuhar za šolsko leto 2019/2020. Posamezna štipendija bo mesečno znašala 200 evrov. Več informacij v zvezi z možnostmi za štipendiranje in zaposlitev bodo predstavili v petek na informativnih dnevih na 13 šolah po Sloveniji.

Kaj je kadrovska štipendija?

Namen kadrovske štipendije je, da si podjetje z dolgoročnim načrtovanjem zagotovi razvoj ustreznih kadrov. Ponavadi kadrovska štipendija zahteva uspešen zaključek šolanja in obveznost zaposlitve po zaključitvi le-tega. Praviloma je določeno, za kakšno časovno obdobje se mora štipendist zaposliti pri podjetju, od katerega je prejemal štipendijo.

Torej, če zelo poenostavimo: Podjetje posamezniku nudi štipendijo, ta pa se zaveže, da se bo po zaključenem šolanju zaposlil v tem podjetju.

Bodoči prodajalci, mesarji, peki, slaščičarji in kuharji, štipendije čakajo na vas. Če se želiš prijaviti na razpis za štipendijo lahko to storiš na tem obrazcu, ki ga potem pošlješ na e-mail naslov zaposlitev@mercator.si.

Prejšnji članekVisoko zaposljivi diplomanti
Naslednji članekZimski izlet v sladko čolnarno

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.