Zimski izlet v sladko čolnarno

Nekateri v zimskih dneh raje potujejo v praznično okrašena mesta in se navdušujejo nad svetlečimi se okraski ter se grejejo s kuhanim vinom, spet drugi pa raje pobegnejo v naravo, kljub temu, da si je treba nadeti kapo in šal, ter se grejejo s sladkimi pregrehami v obliki tekoče (bolj ali manj) čokolade. Tokrat je prišla na vrsto druga opcija …

V toplih dneh Čolnarna Trboje velja za prisrčno naravno idilo na obali Trbojskega jezera, kjer si lahko malo oddahnemo od vsakodnevnega kaosa. Ko pa sem razmišljala o zimskem izletu, nisem bila najbolj prepričana, kam naj se odpravim. Pa sem vseeno poskusila. No, že res, da me je prepričala slika omamne vroče čokolade na njihovem Facebook profilu, ampak vseeno.

Kljub nizkim temperaturam sem ujela lepo sončno vreme, ki je res pričaralo lepo vzdušje. Preživela sem prelepo popoldne, osebje pa je bilo zelo ustrežljivo in prijazno.

Resda je poleti večja gneča in so krošnje bolj košate, ampak mirno okolje, ki ga nudi jezero je res nekaj posebnega. Jezero pa se sicer nahaja v zaledju Zbiljskega jezera, 30 kilometrov iz Ljubljane.

P. S.: vroča čokolada je bila res odlična 😉

Novinarka in urednica revije Dijak 2019

Prejšnji članekMercator razpisuje kadrovske štipendije
Naslednji članekIntervju z Meto Frangež, novo Vinsko kraljico Slovenije

Novinarka in urednica revije Dijak 2019

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.