Objavljen Javni razpis za izbor operacij »Prva zaposlitev na področju vzgoje in izobraževanja 2021«

Si vzgojitelj ali učitelj in iščeš prvo zaposlitev? Objavljen je Javni razpis za izbor operacij »Prva zaposlitev na področju vzgoje in izobraževanja 2021.« Namen razpisa je načrtovano, organizirano in strokovno vodenje praktičnega usposabljanja za samostojno vzgojno-izobraževalno delo v vzgojno-izobraževalnih zavodih. Razpis je razdeljen na dva dela – na razpis za učitelja začetnika in za pomočnika vzgojitelja začetnika. Pogoj za prijavo na razpis je starost do vključno 29 let.

Pomočnik vzgojitelja začetnik

Cilj razpisa je zaposlitev 60 pomočnikov vzgojiteljev začetnikov v zahodni kohezijski regiji za obdobje 5 mesecev, in sicer na delovnem mestu pomočnika vzgojitelja v vrtcih in šolah ter zavodih za vzgojo in izobraževanje otrok.

Kdor bo na razpisu izbran, bo podpisal pogodbo o zaposlitvi za polni delovni čas za obdobje od 1. 11. 2020 do 31. 3. 2021. Po izteku pogodbe pa bo delovno razmerje nadaljeval s sklenitvijo nove pogodbe o zaposlitvi za obdobje vsaj enega meseca, torej vsaj do 30. 4. 2021.

Učitelj začetnik

Cilj razpisa je zaposlitev 62 učiteljev začetnikov, 12 v vzhodni in 50 v zahodni kohezijski regiji, za obdobje osmih mesecev. Gre za zaposlitev na delovnem mestu učitelja, svetovalnega delavca ali vzgojitelja v vrtcih, osnovnih šolah, glasbenih šolah, srednjih šolah, dijaških domovih in šolah in zavodih za vzgojo in izobraževanje otrok in mladostnikov s posebnimi potrebami.

Izbran kandidat bo sklenil pogodbo o zaposlitvi za polni delovni čas za obdobje od 1. 11. 2020 do 30. 6. 2021. Po izteku pogodbe o zaposlitvi pa bo delovno razmerje nadaljeval s sklenitvijo nove pogodbe za obdobje vsaj šestih mesecev, torej vsaj do 31. 12. 2021.

Prijava

Rok za oddajo prijav je 25. avgust 2020 do 12. ure. Vso potrebno dokumentacijo pa lahko najdeš na spletni strani urada RS.

Prejšnji članekKako zajeziti teorije zarote covida-19?
Naslednji članekKako pomaga tiskanje zapiskov v barvah pri učenju?

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.