Iskalnik za počitnice in potovanja

Želiš oditi na potovanje za točno določen znesek? Hočeš brskati med najboljšimi ponudbami na enem mestu?

Iskalnik migremo.si ponuja popolnoma unikaten način iskanja ponudb, saj že na začetku določimo znesek, ki ga imamo na razpolago oziroma smo ga pripravljeni porabiti za potovanje, dopust, izlet itd. Na začetku tudi določimo začetno destinacijo, iskalnik pa nam zagotovi najboljše ponudbe za znesek, ki smo ga vnesli. Iskalnik všteje še nekatere druge stroške kot so bencin, karta za vlak in morebitni drugi dodatki.

Iskalnik poleg osnovnih parametrov iskanja ponuja tudi možnost zahtevnega iskanja, kjer lahko določimo želeni kraj ali državo, kamor želimo potovati, tip prevoza in vrsto potovanja.

Cilj iskalnika je uporabniku skrajšati čas iskanja dopustov, izletov, namestitev, itd. Za samega uporabnika, bo po njihovem mnenju, sam sistem iskanja lažji. Glavni kriterij je znesek, ki ga imamo na razpolago za oddih. Če se nam zdi število zadetkov preveliko, lahko aktiviramo dodatne kriterije iskanja. S tem je pristop iskanja edinstven, saj ni potrebno iskati kam bi lahko šli za določen znesek. Vsaki ponudbi je priložena mapa, ki nazorno prikazuje pot do cilja. Pri ponudbah z lastnim prevozom (avtomobilom) so predstavljeni stroški prevoza v obe smeri. Enaka opcija je podana pri prevozu z vlakom.

Sodelujejo tudi s Slovenskimi železnicami saj želijo povečati uporabo vlakov. Implementirali so njihov osnovni cenik, kot tudi povezavo do njihove
strani, kjer lahko posameznik kupi vozovnico. Nameravajo tudi implementirati cenik letalskih kart.

Odziv na nov iskalnik je pozitiven. Veliko pomena dajo na komunikacijo z uporabniki, zato poslušajo mnenja, želje in pripombe. Zavedajo se tudi tega, da vsem uporabnikom tak način iskanja ne bo všeč. Za take uporabnike že razvijajo drugačen iskalnik. Dosti uporabnikov ne ve kaj početi v nekem slovenskem kraju, ko rezervirajo neko namestitev. Iz vseh občin so pridobili opise in dejavnosti, ki jih v tisti občini oziroma kraju ponujajo. Tako ima vsaka ponudba, ki ponuja namestitev v Sloveniji še dodaten opis občine, njenih znamenitosti in slikovno gradivo.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.