Kaj početi med dolgim poletom

Kaj početi med dolgim poletom
Kaj početi med dolgim poletom

Branje knjige

V roke lahko primeš knjigo. Kriminalka, romantika, fantastika ali kaj drugega. Močno upaj, da si izbral tako, ki ti bo všeč. Saj nočeš obstati na več urnem letu z neko knjigo, ki ti ni dobra. Lahko pa preizkusiš audio book. Nekaj za vsak okus najdeš tudi pri nas v kategoriji knjiga.

Film

Pod to dajmo še serije, saj je to že zlito v eno. Predlagamo filme, ki so daljši ali pa imajo več delov. Trilogije in serije filmov. Izberi tak film kjer ne boš jokal, ker s tem lahko motiš ostale na letalu. Veliko letal ima sedaj tudi možnost izbire filma na letalu, da tebi ni treba porabljati baterije na telefonu. Tudi o filmih si lahko kar nekaj prebereš na Student.si.

Igranje igric

Pustimo za trenutek Candy crush in ostale. Govorimo kartanju in družabnih igrah. Res je, da so igre vedno bolj zanimive v paru ampak predstavljaj si igranje Monopolija ampak vse like igraš ti.

Pobarvanke

Kakšni dve leti nazaj so pobarvanke naredile mogočen povratek. V bližnji knjigarni si izberi svojo knjigo pobarvank in nekaj barvic. In pazi, da ne barvaš čez črte.

Pobarvanke v stilu
Pobarvanke v stilu.

Glasba

Poslušanje pesmi je odlična zabava. Lahko si izbereš svoj klasičen soundtrack ali pa preizkusiš kaj novega. Začni s prvim albumom tvojega pevca ali skupine in se prebijaj skozi vse naslednje albume.

Organiziraj izlet

Čeprav vem, da imaš izlet že načrtovan v piko si lahko nekaj malega pustiš za na letalo. Tako bo čas hitreje minil in tudi sam boš zapadel v še večjo evforijo bližje kot boš destinaciji.

Pogovarjanje s sosedom

Prosim ne preskoči. Vem da je za nekatere pogovarjanje s tujci težje ampak iz tega lahko odneseš veliko. V najboljšem primeru ti bo ponudil voden ogled po mestu s svojim helikopterjem. V najslabšem primeru pa bo to izsek filma Ugrabljena na letalu.

Kakorkoli, imej se lepo kamorkoli greš. Vedno super odločitev pa je spanje.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vpiši ime
Prosim vpiši svoj komentar

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.