Kaj početi med dolgim poletom

Branje knjige

V roke lahko primeš knjigo. Kriminalka, romantika, fantastika ali kaj drugega. Močno upaj, da si izbral tako, ki ti bo všeč. Saj nočeš obstati na več urnem letu z neko knjigo, ki ti ni dobra. Lahko pa preizkusiš audio book. Nekaj za vsak okus najdeš tudi pri nas v kategoriji knjiga.

Film

Pod to dajmo še serije, saj je to že zlito v eno. Predlagamo filme, ki so daljši ali pa imajo več delov. Trilogije in serije filmov. Izberi tak film kjer ne boš jokal, ker s tem lahko motiš ostale na letalu. Veliko letal ima sedaj tudi možnost izbire filma na letalu, da tebi ni treba porabljati baterije na telefonu. Tudi o filmih si lahko kar nekaj prebereš na Student.si.

Igranje igric

Pustimo za trenutek Candy crush in ostale. Govorimo kartanju in družabnih igrah. Res je, da so igre vedno bolj zanimive v paru ampak predstavljaj si igranje Monopolija ampak vse like igraš ti.

Pobarvanke

Kakšni dve leti nazaj so pobarvanke naredile mogočen povratek. V bližnji knjigarni si izberi svojo knjigo pobarvank in nekaj barvic. In pazi, da ne barvaš čez črte.

Pobarvanke v stilu
Pobarvanke v stilu.

Glasba

Poslušanje pesmi je odlična zabava. Lahko si izbereš svoj klasičen soundtrack ali pa preizkusiš kaj novega. Začni s prvim albumom tvojega pevca ali skupine in se prebijaj skozi vse naslednje albume.

Organiziraj izlet

Čeprav vem, da imaš izlet že načrtovan v piko si lahko nekaj malega pustiš za na letalo. Tako bo čas hitreje minil in tudi sam boš zapadel v še večjo evforijo bližje kot boš destinaciji.

Pogovarjanje s sosedom

Prosim ne preskoči. Vem da je za nekatere pogovarjanje s tujci težje ampak iz tega lahko odneseš veliko. V najboljšem primeru ti bo ponudil voden ogled po mestu s svojim helikopterjem. V najslabšem primeru pa bo to izsek filma Ugrabljena na letalu.

Kakorkoli, imej se lepo kamorkoli greš. Vedno super odločitev pa je spanje.

Urednik portala Student.si

Prejšnji članekMikroplastika: skrivna sestavina naših jedi
Naslednji članekVse o Brexitu, študiju in potovanjih v Veliko Britanijo

Urednik portala Student.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.