Bucket list za zimske dni

Zima prihaja in z njo verjetno sneg (upamo). To pomeni norenje po snegu, kidanje, lučke in vse ostalo. Pripravili smo ti nekaj stvari, ki jih pozimi moraš narediti!

Postavi smrekco

Logično, a ne? Lahko je klasična, pripeljana iz gozda. Lahko je plastična, ki zgleda kot prava, ali pa moderna. Ni pomembno, važno, da je nekje. Okraski in lučke ji dodajo čar in veselje. Ahhh Božič.

Naredi snežaka

Za prijatelje na morju je to malo težja naloga. Pa vseeno – zapelji se do snega in naredi snežaka. Debelega, velikega in ne pozabi na najnujnejše. Korenček, oglje, lonec in metlo.

Vroča čokolada

O ja. Točno veš kaj mislimo s tem. Zunaj je mrzlo ti pa si pod odejo s filmom ali knjigo. V roki pa tvoja najboljša prijateljica šalčka vroče čokolade. Bela, temna, mlečna, z lešniki, z malinami, karamelna ali kakršnakoli druga. Nebo je tvoja meja pri domišljiji.

Adventni koledar

Odpiranje vsak dan in jesti čokoladke. Ali pa tista druga možnost, ko odpreš vse prvi dan in kupiš še eno čokolado. Koledar s čokolado, make-upom, kinder jajčki, bonboni, šolskimi potrebščinami ali pa z orodjem. Zdaj obstaja že čisto vse. Že imaš svojega?

V mestu si oglej lučke

S prijatelji, družino ali boljšo polovico si v bližjem mestu oglej lučke. Izogibaj se gneči prvih dni in med vikendi. Vsako mesto je v tem času videti res fantastično in splača se pogledati. Zraven pa še božični sejmi, ki naredijo vzdušje še bolj božično.

Kuhano vino

Ne gre brez tega. Saj smo študenti. Lahko si ga na budgetu skuhaš doma ali pa greš all in in si ga privoščiš v mestu. Seveda ni nujno vino, lahko je gin, liker, whiskey ali pa tequilla. Po pameti!

In še mnogo drugih

Ker je možnosti pozimi ogromno lahko delaš vse po mili volji. Smučanje, sankanje, delanje angelčkov, kepanje in vse ostalo, ki mi pada na pamet pri koncu. Kot ponavadi. ?

Urednik portala Student.si

Prejšnji članekFeminizem ni samo za ženske
Naslednji članekPrižigi lučk po Sloveniji

Urednik portala Student.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.