5 (izmed) najbolj vročih filmov vseh časov

Vicky Christina Barcelona (2008)

Še ena mojstrovina Woodyja Allena. Dve mladi Američanki (Scarlett Johannson in Rebecca Hall) se odločita poletje preživeti v Barceloni. Tam se zapleteta s šarmantim španskim umetnikom (Javier Bardem). Ta še vedno ni pozabil bivše žene Marie Elene (Penelope Cruz), ki se kmalu pojavi in stvari se še bolj zapletejo.

Vicky Cristina Barcelona-Official Trailer [US] [HD] (2008)

Cruel Intentions (1999)

Filmska različica romana Les Liaisons Dangereuses Pierra Choderlosa de Laclosa v režiji Rogerja Kumbleja je zgodba o zapeljevanju in manipulaciji. Film se osredotoča na najstnike, ki obiskujejo elitno srednjo šolo v New Yorku. Kathryn Merteuil (Sarah Michelle Gellar) and Sebastian Valmont (Ryan Phillippe) sta polbrat in polsestra, ki imata podle plane glede Annette Hargrove (Reese Witherspoon) in Cecile Caldwell (Selma Blair), deklet, ki obiskujeta njuno šolo.

CRUEL INTENTIONS - Official Trailer - Back in Theaters for the 20th Anniversary

Dirty Dancing (1987)

Malokateri film ima toliko seksi prizorov kot Umazani ples Emila Ardolina. Zgodba o Baby Houseman (Jennifer Grey) in Johnnyju Castlu (Patrick Swayze) je zgodba o prvi ljubezni, prepovedani ljubezni, prijateljstvu, pogumu in strasti. Predvsem pa je zgodba o plesu.

Dirty Dancing (1987) Official Trailer - Patrick Swayze, Jennifer Grey Movie HD

Atonement (2007)

Filmska adaptacija istoimenskega romana Iana McEwana, ki jo je režiral Joe Wright. Cecilia Tallis (Keira Knightley) in Robbie Turner (James McAvoy) sta zaljubljenca, ki ju loči nepremišljeno dejanje Cecilijine mlajše sestre Briony, ki leta kasneje poskuša svoje dejanje na vsak način popraviti.

Atonement Official Trailer (2007) - Keira Knightley, James McAvoy Movie

Weekend (2011)

Film Vikend režiserja Andrew Haigha je zgodba o dveh, fantih, Russellu (Tom Cullen) in Glenu (Chris New), ki se spoznata v klubu. Kar se sprva zdi le bežno srečanje in skupaj preživeta noč, se razvije v nekaj posebnega, še posebej zato, ker Glen iz Anglije odhaja v ZDA.

Weekend - Official Trailer | HD | IFC Films

Prejšnji članekKdaj je najboljši čas za vadbo?
Naslednji članekOcena filma: Dvojnik

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.