Ali se Igra prestolov vrača na male ekrane?

Ali se vračajo zmaji in zima?
Ali se vračajo zmaji in zima?

Nekateri še dan danes nismo preboleli konca Igre prestolov. Eni zaradi razočaranja, drugi zaradi slovesa od enega največjih televizijskih gigantov desetletja. Poslovili smo se od glavnih junakov in zaključili mnoge zgodbe. Pa smo res zadnjič videli Sedem kraljestev, zmaje in neskončno zimo?

Sliši se neko pritajeno šušljanje za kulisami HBO–ja. Veje glas o novi seriji, ki naj bi se dogajala na Martinovem planetu Planetos. Ali bo to nadaljevanje zgodbe naših poznanih junakov? Verjetno da ne. Tako da ne vem, če vam lahko obljubim, da bomo videli zmaje.

Dany: Kje so moji zmaji?

Šlo naj bi se za pripoved, ki bi pojasnila izvor mnogih velikih hiš, nastanek nadnaravnih bitij in prerokb. Kar nekaj oboževalcev meni, da se bo dogajanje namreč postavilo v čas Dolge noči, ko so Beli hodci prvič vkorakali v Zahodnje.

Strastni oboževalci Martinovih del in HBO–jeve serije že kujejo mnoge teorije, ki bi predvidele kaj jih čaka na ekranu. Šušlja se pa tudi, da ne bo potrebno dolgo čakati. Produkcija naj bi se začela kmalu.

Tyrion dvigne obrvi.

Enemu izmed oboževalcev je celo uspelo razkriti morebitni naslov nove serije: Bloodmoon (Krvava luna). A nič še ni popolnoma potrjeno, tako da lahko samo čakamo in sklepamo teorije.

Ali se veseliš nadaljevanja mitov in legend sveta Igre prestolov? Ali pa bi rajši, da ostane pri že poznanem motivu? Povej nam svoje želje in teorije glede nadaljevanja serije v komentarjih.

Jon Snow: Pripravljen sem.

Bodi prvi in oceni prispevek: 1 zvezdica2 zvezdici3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdic
Loading...

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vpiši ime
Prosim vpiši svoj komentar

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.