Trije najbližji in največji glasbeni festivali v Evropi: kam letos?

Si ljubitelj glasbe in nočnih zabav? Še nimaš načrta za vsak dan svojih težko prisluženih počitnic? Udeleži se katerega izmed največjih festivalov glasbe v Evropi. Ne bo ti žal.

Ultra Europe

Eden najodmevnejših dogodkov je vsekakor Ultra Europe, ki bo letos potekal med 12. in 14. julijem v prelepi Dalmaciji. V Splitu.

Dogodek poteka 3 dni (pravzaprav noči) in bo letos v znamenju Swedish House Mafie, poleg številnih DJ-jev pa ne bodo manjkali niti izjemni David Guetta, Afrojack in The Chainsmokers.

Za Ultro boš sicer odštel kar nekaj svojih prislužkov, saj je cena 3-dnevnega dogodka skoraj 200 evrov, za en dan glasbe pa plačaš nekoliko manj. Preveri na spletni strani festivala.

Sziget Festival

Gotovo poznaš tudi znani Sziget festival v Budimpešti, ki letos poteka od 7. do 13. avgusta. Svojo izkušnjo lahko združiš z ogledom prelepega mesta na obeh bregovih mirne Donave.

Kdo bo nastopil? Med drugimi Ed Sheeran, Martin Garix, Post Malone, Tom Odell in za konec nepozabljivi Twenty one Pilots. Vstopnice lahko kupiš na uradni spletni strani.

ATP Croatia Open Umag

Lahko se zabavaš tudi bližje. Spet na morju. Od 16. do 21. julija se s prijatelji zapeljite na ATP v Umagu, kjer nočno dogajanje sledi teniškim turnirjem.

Umag bodo obiskali Tony Cetinski, Queen Real Tribute band, W&W, Salvatore Ganacci, Gianluca Vacchi in Mike Candys. Preveri na www.croatiaopen.hr

Samo enkrat smo mladi!

Prejšnji članekŠentviška gora rocka dobrodelno že 15 let
Naslednji članekAli se Igra prestolov vrača na male ekrane?

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.