Šentviška gora rocka dobrodelno že 15 let

Gora rocka letos praznuje 15 let delovanja in organizatorji se lahko pohvalijo s tem, da Gora rocka ostaja zvesta dobrodelnosti, saj izkupiček festivala vsako leto namenijo v dobrodelne namene!

Kaj je Gora rocka?

Gora rocka je festival, ki se vsako leto odvija na Šentviški gori in privablja vedno več obiskovalcev, med drugim tudi iz tujine. Festival traja tri dni in seveda je za nepozabno izkušnjo na prizorišču možno kampiranje. Organizatorji pravijo, da je njihov cilj že od samega začetka zasnovati dobrodelen rock festival z dostopnimi cenami za vsak žep in tega se držijo že petnajst let, kar se tudi pozna na popularnosti, ki jo festival iz leta v leto pridobiva.

Letos je Gora rocka potekala konec junija, za tridnevno karto pa je bilo treba odšteli štirideset evrov. Možen je bil seveda tudi nakup dnevne karte, ki pa je znašala petindvajset evrov. Med več kot šestnajstimi nastopajočimi so bili letos Siddharta, Russkaja, Tabu, Pero Lovšin & Španski borci, Koala voice, Zmelkoowin še mnogo drugih. Seveda pa je vsako leto tudi pester dnevni program in veliko turnirjev, kjer lahko zadaneš bogate nagrade, predvsem pa se zabavaš.

Se vidimo naslednje leto?

Prejšnji članekNetflix and chill
Naslednji članekTrije najbližji in največji glasbeni festivali v Evropi: kam letos?

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.