Netflix and chill

Izpiti so mimo, pred nami je vroč julij z veliko več prostega časa, kot smo ga bili vajeni med izpitnim obdobjem. Tudi Netflixovi abonenti boste končno lahko prišli na svoj račun in se sproščali ob odličnih filmih in serijah, ki prihajajo ta mesec.

1. Stranger Things

Po skoraj dveh dolgih letih Netflix oboževalcem serije o nadnaravnih pošastih in skrivnih vladnih organizacijah podarja dolgo pričakovano 3. sezono z 8 novimi epizodami, ki so postavljene v poletje 1985, leto za dogajalnim časom druge sezone.

2. Orange is the New Black

V sedmi in tudi zadnji sezoni komične drame se priljubljeni liki iz zapora Litchfield soočajo s posledicami zaporniške vstaje.

3. The Red Sea Diving Resort

Zgodovinska drama Gideona Raffa prikazuje begunsko zgodbo etiopskih Judov, ki jim na potovanju od Sudana do Izreala v zgodnjih 80. letih pomagajo skrivni agenti vladne organizacije.

4. Queer Eye

»The Fab Five« resničnostnega šova, ki si je za cilj zadal stilsko, prehransko in kulturno preobraziti odrasle moške, se vrača z novimi čustvenimi makeoverji četrte sezone.

5. Taxi Driver (1976)

Travis Bickle se vrne iz vietnamske vojne in se s težavo skuša vklopiti  nazaj v normalno življenje. Da bi se ubranil pred nespečnostjo, ki ga pesti, se zaposli kot taksist v New Yorku, na koncu pa se zlomi in posledice so … krvave.

Prejšnji članekGreš Kr’ s kolesom, s kolesCem ali z bicikLjem?
Naslednji članekŠentviška gora rocka dobrodelno že 15 let

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.