Billie Eilish bo zapela Bondu

Billie Eilish
Billie Eilish

18 letna pevka Billie Eilish bo najmlajša pevka, ki bo zapela pesem za film o James Bondu. Za film No time to die je z bratom Finneasom že napisala pesem, ki jo bo kmalu pred izidimo filma tudi izdala.

Tako sledi Adele in Sam Smithu, ki sta bila za svoji pesmi Skyfall in Writings on the wall, tudi nagrajena z Oskarjem. Predvsem zadnjih nekaj filmov je za pevce in pevke priložnost ustvarjati za filme o najslavnejšem vohunu možnost za uspeh. Tako sta zadnja dva filma osvajala nagrade s svojimi naslovnimi pesmi. Če bo tako tudi v primeru najstnice, bomo še videli. Tudi če nagrad ne dobi je ta priložnost zanjo odlična, da jo spozna še širše občinstvo.

»Noro je, da sem del tega filma. Še vedno sem v šoku. James Bond je najbolj kul filmska serija, ki je kadarkoli obstajala.«

Daniel Craig
Daniel Craig kot 007

Zadnji film v katerem bo Bonda igral Daniel Craig, prihaja v kina 2. aprila letos. Tako bo po filmih Casino Royale, Kvantum sočutja, Skyfall in Spectre to njegov zadnji v vlogi 007. Kaj se bo z agentom zgodilo po tem se še ne ve, a namiguje se na marsikaj. Producenti te serije so komentirali, da ga sigurno ne bo nasledila ženska. Ne odstranjujejo možnosti, da bi Bonda v naslednjih filmih igral nekdo, ki ni bel. Predvsem se tu omenja Idrisa Elbo, ki bi bil v bistvu super izbira. Poleg njega še Henry Cavill, Theo James, Tom Hardy, Richard Madden in Michael Fassbender.

Do česarkoli pride, je Daniel Craig svoje delo opravil z odliko in se bo zapisal ob bok velikim igralcem, ki so upodobili agenta v službi njenega visočanstva.

Billie Eilish Colbert James Bond spoof theme song

Urednik portala Student.si

Prejšnji članekIdealen poklic glede na tvoje astrološko znamenje, 1. del
Naslednji članekOcena filma: Gospodje

Urednik portala Student.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.