Idealen poklic glede na tvoje astrološko znamenje, 1. del

Astrološki simboli

Oven (21.3. – 20.4.)policistka

Ovni so naravni vodje, zato zasedajo vodilne položaje. Zanje je idealna služba taka, da so ves čas v pogonu, kot so policisti, vojaki in športniki. Vsak nov dan mora biti za ovna izziv, zato se velikokrat znajdejo v podjetniških vodah.

Bik (21.4. – 20.5.)

Biki so znani po svoji miroljubnosti in umetniški žilici. Zanje so idealni poklici tisti, v katerih lahko izražajo sebe skozi svoje delo, zato so biki velikokrat umetniki, pevci in odlični plesalci. Zavoljo svojega smisla za humor se dobro znajdejo kot govorniki in celo stand-up komiki.

Dvojček (21.5. – 21.6.)odvetnik

Dvojčki zlahka počnejo več stvari hkrati. Komunikativnost jih žene v poklic trgovca ali novinarja. Odlično se znajdejo tudi kot uredniki in pravniki, saj uživajo v delu z ljudmi.

Rak (22.6. – 22.7)

Raki so čustvene in zadržane osebe. Gibljejo se med ljudmi, saj se tam počutijo najbolje. Običajno izbirajo poklice, kjer lahko predano skrbijo za druge, to so bolničarji, zdravniki in kuharji. Radi poučujejo, zato se super znajdejo v poklicu vzgojitelja, učitelja ali inštruktorja.

Lev (23.7. – 22.8.)plesalka

Lev je najbolj dramatično znamenje. Oseba rojena v tem znamenju uživa, ko je v središču pozornosti, zato je veliko levov plesalcev, igralcev in odvetnikov. Dobro se znajdejo v turistični panogi, kjer lahko izrazijo svoj ekonomski čut.

Devica (23.8. – 22.9.)

Device so preračunljiva in analitična bitja. Pri tem zamenju gre za izostren čut za urejenost in estetiko, zato se velikokrat odločajo za poklic modnega oblikovalca ali arhitekta. Devicam je odprta pot v poklice, ki zahtevajo dobre računovodske sposobnosti. Tudi šolstvo je super področje za perfekcionistično osebo.

Prejšnji članekNASA bo gradila domove iz gobic
Naslednji članekBillie Eilish bo zapela Bondu

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.