sobota, 19 septembra, 2020
Doma Zabava Horoskop Idealen poklic glede na tvoje astrološko znamenje, 1. del

Idealen poklic glede na tvoje astrološko znamenje, 1. del

Oven (21.3. – 20.4.)policistka

Ovni so naravni vodje, zato zasedajo vodilne položaje. Zanje je idealna služba taka, da so ves čas v pogonu, kot so policisti, vojaki in športniki. Vsak nov dan mora biti za ovna izziv, zato se velikokrat znajdejo v podjetniških vodah.

Bik (21.4. – 20.5.)

Biki so znani po svoji miroljubnosti in umetniški žilici. Zanje so idealni poklici tisti, v katerih lahko izražajo sebe skozi svoje delo, zato so biki velikokrat umetniki, pevci in odlični plesalci. Zavoljo svojega smisla za humor se dobro znajdejo kot govorniki in celo stand-up komiki.

Dvojček (21.5. – 21.6.)odvetnik

Dvojčki zlahka počnejo več stvari hkrati. Komunikativnost jih žene v poklic trgovca ali novinarja. Odlično se znajdejo tudi kot uredniki in pravniki, saj uživajo v delu z ljudmi.

Rak (22.6. – 22.7)

Raki so čustvene in zadržane osebe. Gibljejo se med ljudmi, saj se tam počutijo najbolje. Običajno izbirajo poklice, kjer lahko predano skrbijo za druge, to so bolničarji, zdravniki in kuharji. Radi poučujejo, zato se super znajdejo v poklicu vzgojitelja, učitelja ali inštruktorja.

Lev (23.7. – 22.8.)plesalka

Lev je najbolj dramatično znamenje. Oseba rojena v tem znamenju uživa, ko je v središču pozornosti, zato je veliko levov plesalcev, igralcev in odvetnikov. Dobro se znajdejo v turistični panogi, kjer lahko izrazijo svoj ekonomski čut.

Devica (23.8. – 22.9.)

Device so preračunljiva in analitična bitja. Pri tem zamenju gre za izostren čut za urejenost in estetiko, zato se velikokrat odločajo za poklic modnega oblikovalca ali arhitekta. Devicam je odprta pot v poklice, ki zahtevajo dobre računovodske sposobnosti. Tudi šolstvo je super področje za perfekcionistično osebo.

Ti je prispevek všeč? 1 zvezdica2 zvezdici3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdic (2 ocen, povprečje: 5,00)
Loading...

PUSTITE KOMENTAR

Prosimo, vnesite svoje ime tukaj
Prosim vnesite svoj komentar!

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.

29,183FansLike
2,196FollowersFollow
2,640FollowersFollow
1,679FollowersFollow

Najbolj priljubljeno

Katere vse posege opravljajo plastični kirurgi? (1. del)

Kaj je lepo in kaj ne se v različnih obdobjih spreminja. V vsakem desetletju so prisotni novi lepotni standardi, ki so deležni posebne pozornosti....

10 hribovskih nasvetov za začetnike

Karantena je marsikomu dala motivacijo za gibanje, še posebej priljubljena je postala hoja v hribe, kar je seveda super. Potrebno pa se je zavedati...

3 ideje za aktivno preživljanje jesenskih vikendov

Jesenski meseci so za marsikoga najlepši v letu - poletne vročine je konec, priljubljene izletniške točke se spraznijo, narava pa je v svojem menjavanju...

Kje je bil tvoj dom na Zemlji stotine milijonov let nazaj?

Z novim digitalnim zemljevidom ti paleontologi ponujajo nov pogled na tvoje rojstno mesto skozi stoletja in ti predstavijo dinozavre, ki so živeli na tvojem...