Chiara Ferragni Unposted: več od zgolj objavljanja lepih selfijev

Chiara Ferragni je svetovno znana modna blogerka, influencerka in uspešna poslovna ženska. Na Instagramu ima 17 milijonov sledilcev, bila je že na nešteto naslovnicah mednarodnih modnih revij kot sta Vogue in Bazaar in je tudi lastnica dveh uspešnih modnih znamk, The Blonde Salad in Chiara Ferragni Collection. Revija Forbes jo uvršča na prvo mesto med najvplivnejšemi ženskami, kar dokazuje to, da si njene objave na Instagramu dnevno ogleda milijone ljudi. In kako ji je uspelo doseči mednarodno slavo? O tem govori v dokumentarnem filmu Chiara Ferragni Unposted, ki je bil premierno predvajan na beneškem filmskem festivalu.

Chiara Ferragni Unposted govori o vseh vidikih življenja in dela modne blogerke. V režiji italijanske pisateljice in režiserke Elise Amoruso, se film dotakne tako začetkov uspešne kariere Chiare Ferragni, kot tudi njenega osebnega življenja. V filmu je veliko posnetkov iz Chiarine mladosti in otroštva, ki so, kot pravi režiserka, oblikovali Chiaro, kot jo poznamo danes. Film pa seveda ne predstavlja samo uspešne in vesele plati njenega življenja, temveč se poglablja tudi v najhujše trenutke njene kariere. Njen cilj je bil predstaviti ljudem, da je mogoče s trdim delom in dobro idejo doseči vse, kar si želiš. Predvsem pa poudarja, da želi, da ljudje ob ogledu filma spoznajo, da je to, kar dela, več kot zgolj objavljanje fotografij na Instagramu.

Chiara Ferragni Unposted

Idejo za dokumentarni film je Ferragnijeva dobila po tem, ko so ji z Netflixa poslali ponudbo, da bi o njej naredili mini serijo. Chiari se je ideja sicer zdela odlična, vendar se nikakor ni strinjala z načinom, na katerega bi bilo njeno življenje predstavljeno. Zato se je odločila, da namesto mini serije naredi dokumentarni film, ki jo bo predstavil v celostni podobi.

Film si bo mogoče ogledati v italijanskih kino dvoranah 17., 18. in 19. septembra v italijanščini, kasneje bo pa na voljo tudi v angleščini na Amazon Prime. Do takrat pa si lahko ogledaš napovednik za Chiara Ferragni Unposted.

Prejšnji članekProfesorji, ki to niso
Naslednji članekOcena filma – Tisto: Drugo poglavje

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.